Άποψη

Αλέφαντος: Ο Φορτούνης επιτέλους παίζει αλλά εσύ κοιμάσαι στον πάγκο

Αλέφαντος: Ο Φορτούνης επιτέλους παίζει αλλά εσύ κοιμάσαι στον πάγκο
Απίθανος Νίκος Αλέφαντος στο νέο του blog στο pagenews.gr. Ο Φορτούνης που αλωνίζει, ο... βαθύς ύπνος στον πάγκο, ο Αβραάμ, η αργοκαρούτα και το "τι Τσιτισπά ρε, τρελαθήκατε;".

Απολαυστικός ο Νίκος Αλέφαντος, μιλάει για όλα. Από ποδόσφαιρο, μέχρι τένις και πυγμαχία. Από Φορτούνη, Λάζαρο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, μέχρι Τσιτσιπά, Κάσιους Κλέι και Ευρωλίγκα. Αναφέρεται στη νίκη του Ολυμπιακού, στην ενδεκάδα και στον άνθρωπο που κοιμάται στον πάγκο!

“Είδα έναν Ολυμπιακό πάρα πολύ καλό, έκανε ένα από τα καλύτερά του ματς στο πρωτάθλημα. Ήταν ταχύτατος, έκανε δύο ωραία γκολ, έδωσε και θέαμα με καλές πάσες, με καλά τρίγωνα, με γρήγορη μπάλα.

Και κατεβάζει σωστά την 11άδα ο Μάρτινς, είναι δίκαιος. Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα για τον Ολυμπιακό. Ο Σα έχει διαφορά από τον Γιαννιώτη. Ο Κούτρης όπως έχω πει είναι πιο σκύλος από τον Τσιμίκα. Ο Σισέ είναι μακράν ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού. Ο Βούκοβιτς αξίζει να παίζει δίπλα του. Ο Ομάρ είναι πολύ καλός φέτος.


Αλέφαντος: «Στο λέω για το καλό σου – Γίνε νταής»


Οι δύο κόφτες είναι οι καλύτεροι της ομάδας, ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά. Μπροστά τους ο Φορτούνης είναι όλα τα λεφτά. Ο Χασάν όπως είπα και στην προηγούμενη στήλη έχει γίνει πιο ελαφρύς. Ο Λάζαρος τον είδα από το προηγούμενο ματς και είπα ότι αναστήθηκε. Και ο Ποντένσε πρέπει να παίζει από την άλλη πλευρά. Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα πράγματι.

Ο Αστέρας ενώ έχει καλούς παίκτες, έχει προπονητή που κοιμάται στον πάγκο! Ύπνο βαρύ κοιμάται. Κύριε, όταν παίζεις με αυτόν τον Ολυμπιακό που έχει τέτοιο Φορτούνη να αλωνίζει σε όλα τα ματς, τι κάνεις; Δεν θα πω εγώ τι να κάνεις, για να μην ξυπνήσω άλλους. Απλώς λέω ότι κοιμάσαι στον πάγκο!

Δείτε τα δύο γκολ του Ολυμπιακού. Άλλους έπιαναν οι του Αστέρα και άλλοι έφευγαν σαν τρένα κάθετα από πίσω.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου τώρα αν έχω δει τον Τσιτσιπά. Τι Τσιτσιπά ρε, έχετε τρελαθεί; Ποτέ δεν βλέπω τένις! Δεν μου αρέσει. Με κουράζει. Το μπαλάκι πάνω- κάτω, πάνω- κάτω.

Εδώ τρελαίνομαι τόσα χρόνια και βρίζω το τίκι- τάκα στο ποδόσφαιρο που με κουράζει, θα μου αρέσει το τένις; Μόνο ποδόσφαιρο μου αρέσει, και αν έχει μεγάλους αθλητές βλέπω και στίβο. Και μπάσκετ Ολυμπιακό- Παναθηναϊκό, και τα μεγάλα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Και πυγμαχία έβλεπα παλιότερα. Τώρα πλέον δεν έχει μεγάλους πυγμάχους. Κάσιους Κλέι έβλεπα, ήταν ο αγαπημένος μου. Και Φλόιντ Πάτερσον. Και Τζο Γουόλκοτ. Αυτοί ήταν πυγμάχοι. Γρήγοροι, νοκαουτίστες. Και επίσης ο Τάισον μου άρεσε πολύ. Δεμένος, γρήγορος, θηρίο. Πυγμαχάρες. Καθόμουν και στις 2.00 και στις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα να τους δω. Αν έβλεπα τένις, θα με είχε πάρει ο ύπνος.

Γύρισε να κλείσει την καριέρα του ο Αβραάμ στον Ολυμπιακό. Πριν τον τραυματισμό του υπήρξε στοπεράρα. Διότι είχε μεγάλη ταχύτητα. Και ας μην ήξερε πολλή μπάλα. Γρήγορος ρε, ανέβαινε ψηλά η άμυνα και κάλυπτε ο Αβραάμ πίσω τους χώρους.

Ήταν ένα ματς Ολυμπιακός- Άρης στο Καραϊσκάκη. Κοιμόντουσαν οι άλλοι. Βγαίνω αμέσως την επόμενη μέρα στο ΦΩΣ και λέω δημόσια “Σωκράτη πάρε γρήγορα τον Αβραάμ, θα γίνει στοπεράρα, είναι σίφουνας! Έβγαινε ως τα πλάγια και έκοβε καλύπτοντας την αργοκαρούτα αριστερό μπακ που είχε για συμπαίκτη. Αυτός έβγαινε και έκοβε ως το αράουτ”. Και πράγματι τον πήρε ο Ολυμπιακός.


Μεταγραφή στο παρά ένα για τον Ολυμπιακό!


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments