Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Κανονικά ο Λιβάγια

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Κανονικά ο Λιβάγια
Δεν χάνει το ματς ΑΕΚ - Λεβαδειακός ο Μάρκο Λιβάγια.

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε από την Κροατία όπου είχε μεταβεί για προσωπικούς λόγους, προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί εναντίον του Λεβαδειακού την Τετάρτη (30/1)

Η παρουσία του Κροάτη στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ είναι σημαντική κυρίως λόγω της απουσίας του Πέτρου Μάνταλου (εκτίει ποινή λόγω καρτών όπως και ο Μάριος Οικονόμου) και πιθανότατα του «μίνι» rotation που θα επιχειρήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ακολουθεί το ματς-φωτιά με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή) και υπάρχουν παίκτες που προέρχονται από συνεχόμενα 90λεπτα, άρα ίσως χρειαστούν «ανάσες».

Απών από σημερινή (28/1/19) προπόνηση ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

«Με το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, αλλά και τη δουλειά στις προπονήσεις προσπαθήσαμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την αρνητική κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα από τα αποτυχημένα αποτελέσματα» δηλώνει ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ηλεκτρονικό match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

«Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν μας αξίζει αυτή η σειρά των αρνητικών αποτελεσμάτων. Κύριο μέλημά μας ήταν να αντιστρέψουμε την κατάσταση, φαίνεται ότι αρχικά το έχουμε καταφέρει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» τονίζει μεταξύ άλλων στην εκτενή συνέντευξή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments