Αθλητισμός

Γιουβέντους: Κι όμως – Η “Μεγάλη Κυρία” παίρνει πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Γιουβέντους: Κι όμως – Η “Μεγάλη Κυρία” παίρνει πρώην παίκτη της ΑΕΚ
Λύση ανάγκης για την Γιουβέντους μετά τον τραυματισμό του Μπονούτσι.

Αλλάζει από την μια ημέρα στην άλλη ο μεταγραφικός προγραμματισμός της Γιουβέντους που φαίνεται ότι βιάστηκε να ξεφορτωθεί τον Μεντί Μπενάτια.

Συγκεκριμένα, ο τραυματισμός του Λεάντρο Μπονούτσι στην αναμέτρηση με την Λάτσιο δημιουργεί μία μεγάλη τρύπα στο κέντρο της άμυνας που η «Μεγάλη Κυρία» θέλει να καλύψει εκτάκτως.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ΜΜΕ της Ιταλίας, η Γιουβέντους φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της Πάρμα προκειμένου να αποκτήσει ένα πρώην παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος είναι σημαία και στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος εάν και 37 ετών δείχνει να στέκεται ιδανικά σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως το ιταλικό. Σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου ο Άλβες να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους.

Ο 37χρονος παλιός άσος της ΑΕΚ κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τους «παρμένσι», είναι προσωπικός φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο (παίζει κι αυτό τον ρόλο του) και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί άμεσα από την «Μεγάλη Κυρία», που ψάχνει εμπειρία και σιγουριά στα μετόπισθεν, με μία δοκιμασμένη λύση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments