Αυτοδιοίκηση

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Αναβάθμιση δικτύων ηλεκτροφωτισμού

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Αναβάθμιση δικτύων ηλεκτροφωτισμού
Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Τα έργα ηλεκτροφωτισμού προβλέπουν και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων «ηχητικής διάταξης» για τυφλούς και «αντίστροφης μέτρησης» οχημάτων και πεζών σε υπάρχοντες σηματοδότες στους κόμβους.

Αντικατάσταση των παλιών δικτύων φωτισμού στη Δ.Ε. Συκεών βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς περιλαμβάνεται στο έργο της οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Τα έργα ηλεκτροφωτισμού προβλέπουν και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων «ηχητικής διάταξης» για τυφλούς και «αντίστροφης μέτρησης» οχημάτων και πεζών σε υπάρχοντες σηματοδότες στους κόμβους.

Σύμφωνα με το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3.950.000 ευρώ, προβλέπονται ασφαλτοστρώ­σεις σε 29 οδούς, όπως επίσης και συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε 32 οδούς με την αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού με φωτιστικά σύγχρονης τεχνολογίας LED για την εξοικονόμηση οικονομικών και ενεργειακών πόρων.

Ο προϋπολογιασμός όπως επισημαίνει ο Δήμος Νεάπολης Συκεών καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο.

Εργασίες έχουν εκτελεσθεί σε τρεις κεντρικές οδούς με τον υπερφωτισμό των αξόνων και των παράπλευρων χώρων συγκεκριμένα στην οδό Ρήγα Φεραίου, Επταπυργίου και Λαγκαδά (τμήμα Ελ.Βενιζέλου- Δαβάκη).

Παράλληλα έχουν ανακατασκευαστεί και ασφαλτοστρωθεί οι κεντρικοί οδικοί άξονες Ρ.Φεραίου (από Κύπρου έως Επταπυργίου), Ανδρέου και Δημητρίου, Γ.Γεννηματά και Μ.Μερκούρη, με τα συνεργεία να είναι σε ετοιμότητα για την επανέναρξη των εργασιών με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments