Πολιτική

Θεοδωράκης: “Πυρά” κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την διάλυση του Ποταμιού

Θεοδωράκης: “Πυρά” κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την διάλυση του Ποταμιού
Τι είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης για Δανέλλη, Ψαριανό και Αμυρά.

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έκανε πράξη τις προαναγγελίες του ότι θα αποκαλύψει με στοιχεία αυτούς που διέλυσαν το Ποτάμι.

Αναλυτικότερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε συνέντευξή του στο OPEN TV και την Έλλη Στάη κατηγόρησε τόσο την κυβέρνηση, όσο και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι συνετέλεσαν στην διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

«Υπήρχαν διαφωνίες στην Κ.Ο. του Ποταμιού, αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να την διαλύσουν. Λίγες μέρες πριν άλλωστε, οι ίδιοι βουλευτές, έδιναν διαβεβαιώσεις για το αντίθετο» είπε με χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Από την άλλη, τόνισε πως «ο Δανέλλης έφυγε από το Ποτάμι κατ’ εντολήν του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνοντας πως ο βουλευτής «είχε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην κυβερνητική πλειοψηφία. Αρα, κινήθηκε κατ’ εντολήν του ΣΥΡΙΖΑ».

Αντιστοίχως υπογράμμισε πως «ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς έφυγαν κατ’ εντολήν της Νέας Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη το Ποτάμι «προφανώς θα έχει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές» και το ίδιο θα επιχειρήσει να πράξει αν γίνουν ταυτόχρονα εθνικές εκλογές.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στην Έλλη Στάη, παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη ενώ, όπως επισήμανε, είχε στο παρελθόν δεχθεί «ανοίγματα» από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Τσίπρας είχε πει παλαιότερα -μετά το Σεπτέμβριο του 2015 στο Ποτάμι να μπει στην κυβέρνηση και είπαμε “όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε υπουργοί του εθνικολαϊκιστικού ΣΥΡΙΖΑ”», είπε χαρακτηριστικά ο  επικεφαλής του Ποταμιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments