Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28/1/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28/1/19)
Ταρώ αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28/1/19).

Ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου).

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων ανάποδα .

Κριέ, ασχολείστε με περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε αυτές τις μέρες ? Μερικές φορές μπορεί να κάνετε εθελοντικά κάποια πράγματα με την ελπίδα ότι θα λάβετε κάποια αναγνώριση.

Στη συνέχεια, όταν δεν έρχεται, μπορεί να νιώθετε πως ο άνεμος έχει ξεφουσκώσει τα πανιά σας.Το 6 των ράβδων ανάποδα, υποδηλώνει ότι τα πράγματα που επιλέγετε να διαχειριστείτε, είναι μέσα στις ικανότητές σας, ώστε να απολαμβάνετε τη διαδικασία και να τα κάνετε καλά.

Ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος, ανάποδα

Ταύρε, σίγουρα μερικές φορές, κάποιες μέρες είναι καλύτερες από άλλες. Σήμερα, η μέρα θα φανεί από το πρωί. Ίσως βρίσκεστε σε μια άσχημη κατάσταση. Στα εργασιακά ή στα οικογενειακά θέματα, βρίσκετε «τοίχο» και πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Η κάρτα του ήλιου ανάποδα, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε τα πράγματα να ηρεμήσουν για λίγο.

Ίσως να είστε σε μια χρονική στιγμή όπου κάποιος ή κάτι, φαίνεται να μη γνωρίζει πώς έχουν τα πράγματα.

Ζώδια δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων

Δίδυμοι, μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει, ή ίσως έχετε συναντήσει κάποιον με τον οποίο μπορείτε να συνεννοηθείτε. Αν πρόκειται για επιχειρηματική σχέση, έχετε βρει τον συνεργάτη, που μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Το 2 των κυπέλλων, υποδηλώνει ότι υπάρχει μια ένωση ψυχών για έναν κοινό σκοπό και ότι ο συγχρονισμός, δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος από ό, τι είναι τώρα.

Ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων ανάποδα

Καρκίνε ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, και ίσως οι αναμνήσεις σας να βγουν στην επιφάνεια σήμερα. Κάποιες καλές και κάποιες άλλες, όχι και τόσο.

Σεβαστείτε τη στιγμή, αλλά και τον εαυτό σας, μαθαίνοντας πώς να αφήσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε. Κοιτάζοντας πίσω, για να δείτε πώς έχετε μεγαλώσει είναι σημαντικό. Αλλά αφήνοντάς το εκεί που είναι, είναι επίσης ευεργετικό αυτή τη στιγμή.

Ζώδια λέων(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων ανάποδα

Λέοντα, μερικές φορές μπορεί να νιώθετε πως δοκιμάζονται τα συναισθηματικά σας όρια. Αλλά υπάρχει και η αίσθηση, ότι μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε. Αν έπρεπε να πείτε αντίο σε κάποιον, με κοινή συναίνεση, ίσως να μην έχει έρθει το τέλος σ’ αυτή τη σχέση και το διάλειμμα να είναι απαραίτητο για να δοθεί χρόνος, για να θεραπευτεί.

Το 8 των κυπέλλων ανάποδα, είναι ένα μήνυμα ότι τα πράγματα έρχονται σε προσωρινό κλείσιμο αλλά η πόρτα είναι ακόμα ανοιχτή.

Ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Παρθένε, εστιάζετε σ’ αυτά που δεν έχετε, σε ό, τι χάσατε ή σε ό,τι θέλετε. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε πράγματα που δεν δούλεψαν, αλλά τώρα είναι καλύτερα να εξετάσετε τα θετικά.

Το 5 των κυπέλλων, σημαίνει ότι υπήρξε χάσιμο χρόνου σε κάποια κατάσταση και νιώσατε κάποια στεναχώρια. Μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε σ’ αυτό που σας στεναχώρησε ή να κάνετε κάτι, για να βελτιώσετε την κατάσταση.

Ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των ράβδων

Ζυγέ, προχωράτε σύμφωνα με τα σχέδιά σας… και τα πράγματα μόλις αρχίζουν. Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για το πώς εξελίσσονται και παρόλο που έχετε πολλά να κάνετε, αισθάνεστε σαν να έχετε ήδη πετύχει.

Ο Ιππότης των ράβδων σημαίνει, ότι το πάθος και το χάρισμα σας, δουλεύουν προς όφελός σας. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωή, αλλά λειτουργείτε και με τον τρόπο που θέλετε.

Ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές ανάποδα

Σκορπιέ, σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι τα πράγματα τώρα και στο μέλλον. Αισθάνεστε σαν να μην έχετε τον έλεγχο μιας κατάστασης και θέλετε περισσότερη αυτονομία? Θέλετε ν’ ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, αλλά πιστεύετε ότι ο δρόμος είναι πολύ περίπλοκος ή μακρύς?

Η κάρτα ταρώ, σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποια παρεξήγηση ή κάτι που κάποτε ήταν καλό, τώρα έχει αλλάξει. Και ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε,αν αυτή είναι η καλύτερη κατάσταση για σας, αυτή τη στιγμή.

Ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: 2 των ξιφών Τοξότη, αν χρειαζόταν να πάρετε μια απόφαση, αλλά δε φαινόταν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, θα διαπιστώσετε, πως τώρα είναι. Αισθάνεστε αβέβαιοι? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα, επειδή εσείς θέλετε ένα πράγμα και κάποιος άλλος θέλει ένα άλλο?

Το 2 των ξιφών σημαίνει, ότι μπορεί να υπήρξε προσπάθεια για έλεγχο ανάμεσά σας, και εμπόδισε να εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά τώρα ένα άτομο, πιθανόν εσείς, θα αποφασίσει να κάνει πίσω, και να συμβιβαστεί.

Ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι, ανάποδα

Αιγόκερε, μερικοί προχωρούν με το μυαλό τους και άλλοι με την καρδιά τους. Σήμερα, μπορεί να δοκιμάσετε και τα δύο. Τα συναισθήματά σας θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν. Σε στιγμές που το συναίσθημα και οι σκέψεις σας δεν ταιριάζουν, διερευνήστε γιατί αισθάνεστε έτσι. Ο διαλογισμός, θα είναι καλός και για σας σήμερα.

Το αστέρι ανάποδα, αποκαλύπτει ότι είναι καιρός να αισθάνεστε αισιόδοξοι για τις περιστάσεις στη ζωή σας. Ζητήματα ή εμπόδια που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει καθυστέρηση στην εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας δουλειάς, είναι πιθανό να καταργηθούν.

Ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων ανάποδα

Υδροχόε, τα πράγματα τελικά έφτασαν στο τέλος και είναι τώρα πίσω σας. Μπορεί να έχετε τελειώσει μια τάξη ή μια δουλειά και το τέλος είναι ευτυχώς εδώ και είστε χαρούμενοι που βρίσκεστε στην άλλη πλευρά αυτού του εγχειρήματος. Μπορεί να είχατε την τελευταία λέξη με έναν συνάδελφο και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πείτε.

Το 10 των κυπέλλων ανάποδα, σημαίνει ότι ναι, έχει τελειώσει. Υπάρχει πνευματική σημασία σε αυτή την αλλαγή και δεν πρέπει να φοβάστε. Είναι μια ευκαιρία για εσάς να μπείτε σε ένα νέο επίπεδο ζωής, χωρίς να κουβαλάτε το παρελθόν μαζί σας.

Ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: βασίλισσα των ράβδων

Ιχθύες, η ζωή πήρε μια θετική στροφή? Μπορεί να αισθάνεστε ένα καλό ενεργειακό δυναμισμό , και τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ενέργεια αυτή τη στιγμή. Δώστε τις ανησυχίες σας στην πηγή του φωτός…. και δείτε πώς σας παρέχεται, αυτό που χρειάζεστε.

Η βασίλισσα των ράβδων, αποκαλύπτει ότι η εμπιστοσύνη σας θα αυξηθεί και υπάρχουν πράγματα που ανυπομονούν να κερδίσουν σεβασμό και να έχουν θετική επίδραση όλη μέρα. Και θα διαρκέσουν μέχρι την υπόλοιπη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments