Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (28/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (28/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (28/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Ο ανταγωνισμός είναι στο αίμα σας. Όταν κερδίζετε είστε πανευτυχείς, αλλά όταν χάνετε – όλοι θα πρέπει να προσέξουν!

Απολαύστε το παιχνίδι με τον/την αγαπημένο/η σας χωρίς να σκέφτεστε μόνο το βραβείο.

Ωροσκοπιο Ταύρος

Αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί με τον/τη σύντροφό σας, είναι ζωτικής σημασίας να δείξετε ανοχή στις ενοχλητικές του/της συνήθειες. Αυτό σημαίνει να σταματήσετε να γκρινιάζετε για το ροχαλητό τους ή να μην τους κάνετε συνεχώς παρατηρήσεις επειδή τρώνε τα νύχια τους. Θα πρέπει να σας απασχολούν πιο σοβαρά θέματα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (28/1/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το έξυπνο χιούμορ είναι το μεγαλύτερο σας ατού αλλά αυτό που χρειάζεται τώρα η σχέση σας είναι καλοσύνη και ευγένεια. Κρατήστε τα σχόλια που κάνετε υπό έλεγχο και συμπεριφερθείτε με συμπόνια.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Για να κάνετε τη σχέση σας να κρατήσει χρειάζεστε κάτι περισσότερο από πάθος. Αν εκτός από εραστές με τον/την σύντροφό σας είστε και καλοί φίλοι, να είστε βέβαιοι ότι η φλόγα του έρωτά σας θα μείνει αναμμένη για πολύ καιρό ακόμη.

Ωροσκόπιο Λέων

Το ζεστό σας χαμόγελο και η φιλική σας διάθεση είναι αυτά ακριβώς τα στοιχεία που γοήτευσαν τον/την αγαπημένο/η σας εξαρχής. Πριν πείτε ο,τιδήποτε, χαρίστε ένα πονηρό χαμόγελο στον/στην ξέρετε εσείς ποιον/ποια για να τους δείξετε πόσο χαρούμενοι είστε που είστε μαζί.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν καυχιέστε διαρκώς για τη σχέση σας μπορεί να προκαλέσετε αντιδράσεις ζήλειας από τους φίλους και τους συγγενείς σας. Να είστε χαρούμενοι και περήφανοι για την ερωτική σας ζωή αλλά δε χρειάζεται να τους το τρίβετε στη μούρη.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σε κανέναν δεν αρέσει να βρίσκεται διαρκώς μέσα σε ένα ανταγωνιστικό κλίμα. Τον τελευταίο καιρό διαρκώς έχετε το ρόλο του ειρηνοποιού ανάμεσα στους φίλους και στον/στην αγαπημένο/η σας. Ζητήστε τους ευγενικά να λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους χωρίς την παρουσία σας από εδώ και πέρα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αισθάνεστε ράκος; Τον τελευταίο καιρό είστε πολύ αγχωμένοι και φαίνεται. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να σας φροντίσει. Αν δε δώσετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώσει, θα το μετανιώσετε και οι δύο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αντί να αποκαλύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα σε κάποιον/α ξεχωριστό/ή , τους αποσπούσατε την προσοχή με διάφορα κόλπα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ομολογήστε αυτά που κρύβετε στην καρδιά σας τόσο καιρό.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (28/1/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το ξένο είναι πιο γλυκό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοείτε αυτό που έχετε. Μη συγκρίνετε διαρκώς τη σχέση σας με τις σχέσεις των φίλων σας. Δεν είναι όλα πάντα όπως φαίνονται.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι συνεχείς διακοπές στον πολύτιμο χρόνο που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας αρχίζουν να σας εκνευρίζουν. Κλείστε τα κινητά σας και βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα δράματα αφήστε τα για το θέατρο. Αποφύγετε τις περιττές συγκρούσεις στη ζωή σας ειδικά τώρα που τα πράγματα πάνε τόσο καλά για εσάς στον ερωτικό τομέα. Μην σαμποτάρετε μια υπέροχη σχέση από φόβο και ανασφάλεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments