Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Τα είπε με τον Μαρτίνς

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Τα είπε με τον Μαρτίνς
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήγε στο Ρέντη και συναντήθηκε με τον προπονητή.

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και εκεί τον περίμενε ο προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκεί για να υποδεχθεί τον Αβραάμ και οι δυο τους είχαν μια ολιγόλεπτη κουβέντα.

Ο 48χρονος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του Παπαδόπουλου στην ομάδα και είπε στον Αβραάμ ότι είναι απόλυτα ενημερωμένος για την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί και στην βοήθεια του Αβραάμ και ο διεθνής άσος από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει άμεσα τους Πειραιώτες. Κι αυτό άλλωστε διαβεβαίωσε τον Πορτογάλο τεχνικό ο Αβραάμ, ότι επέστρεψε στο Ολυμπιακό γιατί αισθάνεται πολύ καλά και θέλει να βοηθήσει τους Πειραιώτες στην προσπάθεια που κάνουν.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε πήγε αμέσως στο Ρέντη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά επέστρεψε εκεί που ήθελε και η κάψα του να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό είναι ένα στοιχείο που μετράει πολύ.

Όπως το ίδιο μέτρησε και η επιθυμία του Βασίλη Τοροσίδη να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, επιστρέφοντας και αυτός το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments