Αθλητισμός

Ποτέ δεν είσαι μόνος: Όταν το ποδόσφαιρο γίνεται ξανά όπως το αγαπήσαμε (vid)

Ποτέ δεν είσαι μόνος: Όταν το ποδόσφαιρο γίνεται ξανά όπως το αγαπήσαμε (vid)
Το ποδόσφαιρο που αγαπάμε να βλέπουμε. Παίκτης πέφτει μέσα σε λάσπες και ο συμπαίκτης του σπεύδει να του καθαρίσει το πρόσωπο.

Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι κάπου στην Αφρική, αλλά δεν έχει σημασία το που. Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι μικρών παιδιών. Αλλά δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν. Είναι ένα παιχνίδι σε τροπικό κλίμα. Αλλά δεν έχει σημασία ούτε αυτό. Σημασία έχει πως βλέπουμε το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε.

Όχι, το βίντεο που θα δείτε δεν έχει κάποια μαγική ντρίπλα. Ούτε κάποιο υπέροχο γκολ, απ’ αυτά που γίνονται viral σε δευτερόλεπτα.

Το βίντεο που θα δείτε έχει fair play. Έχει το χέρι βοηθείας που προσφέρει ο αρχηγός σε έναν συμπαίκτη του. Έχει μια απλή κίνηση, που όμως είναι τόσο σπουδαία.

Ο τερματοφύλακας μπλοκάρει ένα σουτ, αλλά πέφτει μέσα στις λάσπες. Ολόκληρος. Από την κορυφή έως τα νύχια. Κυριολεκτικά. Ο συμπαίκτης του σπεύδει όχι για να τον συγχαρεί για την επέμβαση, αλλά για να του δώσει… μπλούζα βοηθείας. Να του σκουπίσει τις λάσπες από το πρόσωπο ώστε να συνεχίσει να βλέπει κανονικά.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments