Μedia

La Casa de Papel: Μπλεξίματα για τη δημοφιλή σειρά – Αλλάζουν μάσκες στον 3ο κύκλο;

La Casa de Papel: Μπλεξίματα για τη δημοφιλή σειρά – Αλλάζουν μάσκες στον 3ο κύκλο;
Τι συμβαίνει με το "La Casa de Papel" και ποιος σκέφτεται να κάνει μηνύσεις;

Το Ισπανικό «La Casa de Papel» έκανε τεράστια επιτυχία και συζητιέται όσο καμία άλλη τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο υπάρχουν μπλεξίματα πλέον. Που αφορούν κυρίως τις μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς.

Το Ίδρυμα Dalí σκοπεύει να κινηθεί νομικά και να ασκήσει μήνυση για τις μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν στην σειρά, γιατί δεν υπήρξε άδεια χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων και θεωρείται πως αυτές στρεβλώνουν την εικόνα του καλλιτέχνη, αναφέρει το cineramen.gr.

Όπως αποκαλύφθηκε το La Casa de Papel δε ζήτησε καν άδεια και έτσι όπως φαίνεται το ίδρυμα θα κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής, βλέποντας μάλιστα πως η σειρά έχει γίνει τρομερά επικερδής εδώ και καιρό.

Η εταιρεία παραγωγής, Vancouver Media αναφέρει πως ρώτησε αν χρειάζεται να ζητηθεί άδεια και η απάντηση ήταν πως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, ενώ το Netflix δήλωσε πως αυτό ήταν εξ’ αρχής στην ευχέρεια των παραγωγών της σειράς.

Πάντως, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν Μέσα από την Ισπανία, υπήρξε σκέψη για να αλλάξουν μάσκες στον τρίτο κύκλο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ιδέα εγκαταλείφθηκε γρήγορα, αφού ο κόσμος έχει αγαπήσει τους πρωταγωνιστές με τις συγκεκριμένες μάσκες. Και αυτή η ταύτιση που έχει υπάρξει δεν θα ήθελαν από την παραγωγή να χαθεί γιατί μπορεί να κάνει ζημιά στη δημοφιλέστατη σειρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments