Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Οι σκέψεις του Ουζουνίδη

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Οι σκέψεις του Ουζουνίδη
ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Πως σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο σημερινό παιχνίδι.

Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι Μάνταλος, Οικονόμου είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός παραμένει και ο τραυματίας Γαλανόπουλος.

Η λογική λέει πως ο Εβρίτης τεχνικός θα επιμείνει στο απόλυτα πετυχημένο 3-5-2 που εφαρμόζει τελευταία, με τον Τσόσιτς να μπαίνει στην ενδεκάδα αντί του Οικονόμου και τον Κρστίτσιτς να καλύπτει το κενό του αρχηγού. Με τους υπόλοιπους να είναι εκτός απροόπτου οι ίδιοι που είδαμε και στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, αυτό το τελευταίο στοιχείο είναι που έχει βάλει στο μυαλό του Ουζουνίδη και δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την διάταξη του σημερινού αγώνα. Το γεγονός δηλαδή πως στο 3-5-2 δεν υπάρχουν οι επιλογές για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, που προέρχονται από συνεχόμενα 90λεπτα.

Όπως για παράδειγμα ο Γκάλο. Που σε ένα σχήμα με τετράδα στην άμυνα, θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο, με τον Μπακάκη να επιστρέφει στο δεξί άκρο.

Αν η παραπάνω σκέψη γίνει πράξη από τον Ουζουνίδη, οι Άλεφ, Κρστίτσιτς θα βρεθούν στον άξονα, οι Μπακασέτας, Μπογέ στα άκρα και στην επίθεση πιθανότατα οι Κλωναρίδης, Πόνσε. Μιας και ο Λιβάγια που επέστρεψε στη διάθεση του Ουζουνίδη και είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος ως αλλαγή. Έτσι ώστε να ανεβάσει σταδιακά στροφές, με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι που ακολουθεί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments