Μedia

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Αυτές είναι οι παίκτριες της τουρκικής ομάδας (pics)

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Αυτές είναι οι παίκτριες της τουρκικής ομάδας (pics)
Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Οι ελληνοτουρκικοί αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» βγαίνει στον αέρα, μέσα από τη συχνότητα του Σκάι, στις 21.00, και αναμένεται να καθηλώσει με τις δυνατές του μάχες.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται από Σάββατο έως και Τετάρτη, παράλληλα με την Τουρκία, ενώ εδώ και λίγες ώρες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα βιογραφικά των Τούρκων παικτών.

Σωματώδεις και έτοιμοι για όλα, οι δώδεκα συμμετέχοντες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τη δική μας ομάδα σε ένα ριάλιτι αληθινής επιβίωσης!

SEDA OCAK (Σεντά Οτζάκ)

Είναι 34 ετών και κατάγεται από την Προύσα. Την πορεία της στον αθλητισμό την ξεκίνησε μαζί με την δίδυμη αδερφή της αλλά στη συνέχεια η κάθε μία επέλεξε διαφορετικό άθλημα. Η ίδια είναι αθλήτρια 100 μέτρων μετ’ εμποδίων. Το 2003 παντρεύτηκε και σταμάτησε τον αθλητισμό. Μετά από τη γέννηση των παιδιών της ξεκίνησε τις σπουδές της. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός και αθλητική διοίκηση. Για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι έχει προετοιμαστεί σκληρά. Δηλώνει φιλόδοξη, γρήγορη και ατρόμητη.

BUSRA YALCIN( Μπουσρά Γιαλτσίν)

Είναι 21 ετών και έχει γεννηθεί στο Τοκάτ της Τουρκίας. Είναι φοιτήτρια γυμναστικής ακαδημίας και τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται με το volleyball. Στο ενεργητικό της έχει πολλές διακρίσεις σε τουρνουά και πρωταθλήματα volley. Στο 1ο έτος της σχολής της είχε μία εμπειρία από «Survivor», καθώς συμμετείχε σε κατασκήνωση με συνθήκες ανάλογες του παιχνιδιού. Δηλώνει φιλόδοξη και πιστεύει πως ήρθε η στιγμή το τρόπαιο του νικητή να το πάρει γυναίκα.

SUDE BURCU (Σουντέ Μπουρτζού)

22 ετών, εκπαιδεύτρια TAEKWONDO, προέρχεται από αθλητική οικογένεια καθώς ο πατέρας της είναι προπονητής ποδοσφαίρου, η μητέρα της εκπαιδεύτρια pilates και οι δύο αδερφές της ασχολούνται με το TAEKWONDO. Τα τελευταία 14 χρόνια ασχολείται με τη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη. Έχει πολλές διακρίσεις όπως δύο φορές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε την τρίτη θέση, μία φορά κέρδισε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και επτά φορές στέφθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας.

KADER KARAKAYA(Καντέρ Καράκαγια)

Όταν ήταν στο Λύκειο, ο καθηγητής της φυσικής αγωγής διακρίνοντας το ταλέντο της την παρότρυνε να ασχοληθεί με τον στίβο. Στην αρχή ξεκίνησε ως σπρίντερ αλλά ταυτόχρονα έπαιζε και ποδόσφαιρο. Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε για δύο χρόνια. Συνέχισε τις σπουδές της στο Ανώτατο Γυμνάσιο Süleyman Çelebi μεταξύ 2010-2014. Τώρα βρίσκεται στο 4ο έτος στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Uludag. Είναι προπονήτρια ποδοσφαίρου στις αθλητικές σχολές της Φενέρμπαχτσε. Είναι επίσης γυμνάστρια, και διδάσκει pilates.

ECEM ONARAN( Ετζέμ Οναράν)

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Ege. Άρχισε τον αθλητισμό σε ηλικία 8 ετών. Όταν ήταν ακόμη σε νεαρή ηλικία, παράγοντες της Φενέρμπαχτσε, την ανακάλυψαν με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στο σωματείο αυτό και πολύ γρήγορα να αρχίσουν οι επιτυχίες και οι αθλητικές διακρίσεις .Το 2001, ήταν η νικήτρια των 300 μέτρων με ρεκόρ στην Τουρκία. Το 2002, κατέκτησε το ρεκόρ των 400 μέτρων. Το 2003, πήρε ευρωπαϊκό έπαθλο στα 400 μέτρα. Ως πρωταθλήτρια στα 100, 200, 300 και 400 μέτρα ήταν στην κορυφή του στίβου για χρόνια στην Τουρκία. Με πίστη και πάθος έχει υπηρετήσει τόσο στην Fenerbahce Sports Club αλλά και στην Εθνική ομάδα για περισσότερο από 10 χρόνια. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως personal trainer.

MELİSA EMİRBAYER( Μελίσα Εμίρμπαγιερ)

Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1995, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Σμύρνης στο Τμήμα αθλητικών Επιστημών με ειδίκευση προπονήτρια κολύμβησης. Το 2002 μετά από καθοδήγηση της οικογένειάς της άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την κολύμβηση και απέσπασε πολλές διακρίσεις. Απέσπασε την πρώτη θέση με την εθνική ομάδα στα 200μ. πρόσθιο. Το 2009 συμμετείχε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της Τουρκίας και εκπροσώπησε τη χώρα της σε πολλές διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία. Σταμάτησε τη σταδιοδρομία της ως αθλήτρια το 2018 αλλά εργάζεται ως εκπαιδευτής στο Göztepe Sports Club Swimming Branch.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments