Αθλητισμός

Αποκλεισμός Γιουβέντους – Διασυρμός για την Ρόμα

Αποκλεισμός Γιουβέντους – Διασυρμός για την Ρόμα
Αποκλεισμός Γιουβέντους - Διασυρμός για την Ρόμα: Απίστευτα πράγματα έγιναν στους δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αποκλεισμός Γιουβέντους – Διασυρμός για την ΡόμαΑπίστευτα πράγματα έγιναν στους δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αποκλεισμός Γιουβέντους – Διασυρμός για την Ρόμα

Η Αταλάντα απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου την τελευταία τετραετία, Γιουβέντους, ενώ η Φιορεντίνα «ρεζίλεψε» τη Ρόμα με το αστρονομικό 7-1!

Τα πάντα στο «Ατλέτι Ατζούρι ντ΄ Ιτάλια» του Μπέργκαμο έγιναν σε ένα δίλεπτο, με τον Καστάν να ανοίγει το σκορ στο 37΄ και τον Ζαπάτα να διπλασιάζει στο 39΄, απέναντι στους σαστισμένους «μπιανκονέρι», που έπαιζαν με πλήρη σύνθεση.

https://www.youtube.com/watch?v=T63-ANimwNk

Τη «χαριστική βολή» στους πρωταθλητές έδωσε ο Ζαπάτα, με τον Κολομβιανό επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 86΄, προσγειώνοντας «ανώμαλα» τους παίκτες του Μαξ Αλέγκρι, που έχουν μεγαλεπήβολους στόχους, αλλά έχασαν ήδη τον ένα.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Ρόμα γνώριζε το διασυρμό στην Τοσκάνη από τη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους σε μια από τις βαρύτερες και κατ΄ επέκταση πιο ντροπιαστικές ήττες της Ιστορίας τους, που θα βαρύνει την καριέρα και του Κώστα Μανωλά, αφού ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ήταν βασικός.

Το «Αρτέμιο Φράνκι» σηκώθηκε στο πόδι μετά τα δύο γκολ του Κιέζα στο 7ο και 18ο λεπτό, ο Κόλαροφ μείωσε στο 28΄, αλλά ο Μουριέλ έγραψε το 3-1 στο 33΄.

https://www.youtube.com/watch?v=AwcXFTPUO0w

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για τους «τζαλορόσι»,, αφού οι Μπενάσι (66΄), Κιέζα (74΄) και Σιμεόνε (79΄, 89΄) δεν έδειξαν οίκτο στους πρωτευουσιάνους, που έπαιζαν και με 10 παίκτες από το 71ο λεπτό, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τζέκο.

Το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις:

  • Μίλαν-Νάπολι 3-0
  • Φιορεντίνα-Ρόμα 7-1
  • Αταλάντα-Γιουβέντους 2-0
  • Ίντερ-Λάτσιο 31/1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

  • Μίλαν-Ίντερ ή Λάτσιο
  • Φιορεντίνα-Αταλάντα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments