Διεθνή

Αγοράκι τρέχει μέσα στην εθνική οδό και προκαλεί πανικό (vid)

Αγοράκι τρέχει μέσα στην εθνική οδό και προκαλεί πανικό (vid)
Το μικρό αγόρι αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει και παγώνει στην μέση του δρόμου.

Ένα αγοράκι φαινόταν να παίζει κοντά σε αυτοκινητόδρομο υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα, όταν αποφάσισε να διασχίσει μόνο του τον δρόμο.

Το παράδοξο είναι ότι υπάρχουν δύο διαβάσεις πεζών στο σημείο εκείνο, οι οποίες βέβαια δεν έχουν ούτε είσοδο ούτε πέρασμα από τη διαχωριστική νησίδα, οπότε είναι να απορεί κάποιος γιατί υπάρχουν εκεί.

Το μικρό αγόρι αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει, αφού έχει ήδη διασχίσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να”παγώσει” από τον φόβο του στην μέση του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Suzhou στην επαρχία Anhui της Ανατολικής Κίνας.

Οι περισσότεροι οδηγοί φρενάρουν στη θέα του μικρού αγοριού, και παρόλη την αναπάντεχη κατάσταση και την υψηλή ταχύτητα, τελικά μόνο ένα αυτοκίνητο πέφτει πίσω από ένα βαν.

Ο ενήλικος που επέβλεπε το αγοράκι, που φαίνεται να αγνοεί τη σύγκρουση και να μην έχει ιδρώσει το αυτί του για το χαμό που προκάλεσε και τον κίνδυνο στον οποίο άφησε να εκτεθεί ο μικρός, τον φωνάζει να έρθει πίσω και απομακρύνεται, αφήνοντας τους οδηγούς σύξυλους.

Η Αστυνομία δεν διευκρίνισε αν ζητήθηκε από την οικογένεια του παιδιού να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments