Lifestyle

Ilia Leya: Η «Κιμ Καρντάσιαν» της Ελλάδας στον Γρηγόρη Ανραούτογλου (vid)

Ilia Leya: Η «Κιμ Καρντάσιαν» της Ελλάδας στον Γρηγόρη Ανραούτογλου (vid)
Τι αποκάλυψε η Ilia Leya για τις πλαστικές επεμβάσεις της;

Η Ilia Leya ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για το μόντελινγκ, τις πλαστικές επεμβάσεις και τον όρο της influencer.

Πολλοί θεωρούν την 23χρονη κοπέλα ως την «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν».

Η Ilia Leya ξεκίνησε την καριέρα της ως φωτογράφος και βρέθηκε στην Ινδία στα πλαίσια του πρώτου ταξιδιού της με πρακτορείο μοντέλων, όπου και έμεινε τρεις με τέσσερις μήνες.

Η ίδια όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τον όρο “influencer”, είπε:

«…influencer είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύεται κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους που τον ακολουθούν στα social media», με τον παρουσιαστή να τη διορθώνει με τη λέξη «επηρεάζει» και την ίδια να συνεχίζει λέγοντας «και αυτό συμβαίνει γιατί έχει κάποιο ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας – ελπίζω να έχω – από εκεί ξεκινούν όλα από τον χαρακτήρα, και μετά με αυτούς τους ακόλουθους μπορείς να διαφημίσεις κάποια προϊόντα».

Σχετικά με τις πλαστικές η Ilia δήλωσε, ότι στόχος της είναι να πληροφορήσει γυναίκες και άντρες και να το απενοχοποιήσει για τον ελληνικό κοινό.

Μάλιστα, έχει μοιραστεί με το κοινό της στο Youtube πληροφορίες για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει, όπως η ρινοπλαστική και η λιπομεταφορά.

Όπως είπε η ίδια, η λιπομεταφορά στην οποία και προχώρησε ήταν η επέμβαση που παρεξηγήθηκε πιο πολύ από το κοινό και που στάθηκε αφορμή για την παρομοιάσουν με την Κιμ Καρντάσιαν, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν στρέφεται στις πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει τη διάσημη σταρ του εξωτερικού.

Ilia Leya: Παρακολουθήστε τη συνέντευξή της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments