Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31/1/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31/1/19)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για σήμερα, 31 Ιανουαρίου 2019.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31/1/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) 

κάρτα ταρώ: Ο κρεμασμένος .

Κριέ, τα πράγματα πάνε καλά στη ζωή και τον έρωτα. Νιώθετε ευτυχισμένοι. Αλλά η ανασφάλεια, σας κάνει να αμφιβάλλετε για ό,τι βλέπετε. Φροντίστε τους φόβους σας. Μερικές φορές η σιωπή, είναι σημάδι ανάπτυξης.

Εστιάστε στα καθήκοντα που καλλιεργούν την ψυχή σας. Καθαρίστε το μυαλό σας και ψάξτε στο κοινωνικό σας δίκτυο. Υπάρχει μια σύνδεση, που είναι ζωτικής σημασίας για την πρόοδό σας. Καλλιεργήστε τις φιλίες σας και…. πάνω απ ‘όλα, αγαπήστε αυτούς, που σας υποστηρίζουν περισσότερο.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Ταύρε, δεν είστε πάντα οι πρώτοι που εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους, και μερικές φορές εκφράζοντας την αγάπη σας, είναι δύσκολο. Η αιτία είναι, ότι αισθάνεστε ανόητοι αν είστε τόσο ανοιχτοί.

Επιλέγετε οι αποφάσεις σας, να διέπονται περισσότερο από λογική παρά από συναίσθημα. Και παρόλο που αυτό λειτουργεί, υπάρχει μια σχέση ή μια κατάσταση όπου η αγάπη είναι πραγματικά δυνατή. Ρισκάρετε και αφήστε τον εαυτό σας, να ξεπεράσει τη ζώνη άνεσης. Καθώς παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, ανοίξτε την καρδιά σας και το μυαλό σας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31/1/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές Δίδυμοι, σήμερα είναι μια μέρα στοργής και αγάπης. Θα θελήσετε να λάβετε αποφάσεις που είναι μετασχηματιστικές, αλλά αυτό θα γίνει με λογική και όχι με συναίσθημα. Θα ξέρετε αν θα προχωρήσετε ή θα σταματήσετε.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός

Καρκίνε, μια κατάσταση που ελπίζατε ότι θα σας έδινε αυτό που χρειάζεστε, φάνηκε πως έγινε, μια απομακρυσμένη πραγματικότητα. Αν αγωνιάτε για το τί να κάνετε, προσευχηθείτε για έμπνευση και σοφία…και ας έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να παίρνει ό,τι θέλει- και χρειάζεται. Δείτε τον εαυτό σας να τα πηγαίνει καλά. Το σύμπαν θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας για αφθονία, επειδή η καρδιά σας, έχει τη σωστή πρόθεση.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος Λέοντα, αντιμετωπίζετε μια κατάσταση που αποστασιοποιείστε συναισθηματικά και διανοητικά για να νιώθετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Πάρτε χρόνο για να αναπνεύσετε.

Μην κάνετε δικά σας, τα προβλήματα κάποιου άλλου, αυτή τη στιγμή. Η στεναχώρια και το άγχος που βιώνετε, θα περάσουν σύντομα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Παρθένε, όλοι γύρω σας τελειώνουν τα πράγματα που ξεκίνησαν…και αυτή η ενέργεια ναι μεν σας έχει ενθουσιάσει, αλλά σας έχει επίσης, ζαλίσει. Αφήστε τις καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε και αναλάβετε όταν χρειάζεται κάτι να επιτευχθεί.

Μπορεί να χρειαστεί να συνεργαστείτε με κάποιους και να δώσετε σαφέστερες οδηγίες, σε περιοχές που δεν είναι τόσο οργανωμένες. Αλλά η ροή επιστρέφει ευκολότερα από το συνηθισμένο.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός Ζυγέ, πήρατε μια ελευθερία στη σχέση σας, που ίσως δεν ήταν δική σας? Μερικές φορές υπερεκτιμούμε πόσα μπορεί να χειριστεί κάποιος, όταν πρόκειται να εκφράσει την ανησυχία και την προσωπική του γνώμη.

Μπορεί να έχετε υπερβεί ένα όριο ή να βλάψετε τα συναισθήματα ενός φίλου χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Αν είστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα αισθήματα των άλλων, χωρίς να το δείχνετε, θα βοηθήσει ώστε αυτή η στιγμή, να γίνει παρελθόν.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: δικαιοσύνη

Σκορπιέ, υπάρχουν άνθρωποι που είναι επιρρεπείς, στο να διαμαρτύρονται με τους άλλους. Όταν αντιμετωπίζετε αρνητική ενέργεια, τείνετε να κλείνεστε στον εαυτό σας, για να χαλαρώσετε. Κάντε ό, τι χρειάζεται για να επανέλθετε.

Ευχαριστείστε το σύμπαν για την αποκάλυψη, όσων κάποτε κρύβονταν. Βρίσκεστε στην πορεία προς την ελπίδα και τη διανοητική σαφήνεια. Αν έχετε ένα όραμα ή μια νέα ιδέα ενός στόχου που έχετε απομονώσει, μην περιμένετε πια. Έφτασε ο καιρός! Πηγαίνετε για αυτό, με αυτοπεποίθηση!

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος Τοξότη, όταν αντιμετωπίζετε μια πρόκληση, μπορεί να γίνεστε πιο πεισματάρηδες και απρόβλεπτοι. Είστε ανοιχτοί στο να κάνετε περίπλοκα πράγματα με διαφορετικούς τρόπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το θέλετε. Η κάρτα του κόσμου, σημαίνει ότι οι επιλογές σας ανοίγουν, αλλά ίσως να μην είστε ικανοποιημένοι με αυτές τις επιλογές…. και να μην επιλέξετε, τίποτα.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31/1/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: η ιέρεια

Αιγόκερε, η ισορροπία είναι το κλειδί για μια καλή ζωή. Αν νιώθετε ένταση στη δουλειά, κοιτάξτε να δείτε αν κάποιος θέλει να συναντηθεί με φίλους από τη δουλειά, όταν τελειώσετε. Η κοινωνικοποίηση και το δίκτυο είναι το κλειδί για την επιτυχία σας. Ίσως χρειαστεί να βγείτε από αυτό το κουτί, για να δείτε πόσο καλή είναι η ζωή σας.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος Υδροχόε, θα αισθανθείτε τη νέα ενέργεια γύρω σας και ίσως αυτό θα σας ευαισθητοποιήσει περισσότερο, για το πώς οι άλλοι ανταποκρίνονται σε σας. Ένα άτομο μπορεί να δείξει ότι σας θαυμάζει κρυφά και μπορεί τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία.

Η κάρτα του μάγου σημαίνει, ότι έχετε ταλέντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιστήσουν την προσοχή στον εαυτό σας, αλλά επιλέγετε να είστε ταπεινοί.

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ :7 των ράβδων ανάποδα

Ιχθύες, μπορεί να νομίζετε ότι τα έχετε καλύψει όλα, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα η σκληρή δουλειά, να σας κάνει ευάλωτους, σε άλλους τομείς. Το 7 των ράβδων ανάποδα, είναι μια προειδοποίηση για να πάρετε το χρόνο που χρειάζεστε για αυτο-φροντίδα και ξεκούραση. Κάποιος που αγαπάτε, θα συμφωνήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments