Αθλητισμός

Euroleague: Αποκάλυψη από Μπερτομέου – “Σίγουρο το Final 4 στην Αθήνα”

Euroleague: Αποκάλυψη από Μπερτομέου – “Σίγουρο το Final 4 στην Αθήνα”
Ο "ισχυρός άνδρας" της Euroleague είπε ότι το 2020 ή το 2021 το Final 4 θα γίνει στην Αθήνα.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έδωσε το “παρών” στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές. Ωστόσο, σε δηλώσεις του έριξε τη… βόμβα του αφού όπως είπε το 2020 ή το 2021 το Final 4 της Euroleague θα γίνει στην Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Μπερτομέου στη Nova

«Έχουμε πολλές υποψήφιες πόλεις για το Final Four του 2020 και σίγουρα δεν είχαμε ανάγκη να δούμε από κοντά το ΟΑΚΑ. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει το ΟΑΚΑ. Μία από τις υποψήφιες πόλεις πάντως είναι σίγουρα η Αθήνα, που έχει να αναλάβει Final Four από το 2007. Έπειτα από τόσα πολλά χρόνια ίσως πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα. Εάν όχι την επόμενη χρονιά (2020), σίγουρα τη μεθεπόμενη».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

«Η κόντρα με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ανήκει στο παρελθόν. Ο ανταγωνισμός πάντοτε δημιουργήσει εντάσεις και κόντρες, αλλά πλέον έχουμε πολύ καλή σχέση. Πρέπει να κοιτάζουμε πάντα το μέλλον και αυτό κάνουμε».

Για το νέο σύστημα της Euroleague

«Το σύστημα είναι πετυχημένο και όλα βαίνουν σύμφωνα με το πλάνο. Πάντοτε θέλουμε να αναπτυσσόμαστε γρήγορα, αλλά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος καταλαβαίνει την ποιότητα της διοργάνωσης. Είμαστε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους ιδιοκτήτες για την προσπάθεια που κάνουν να έχουν ανταγωνιστικές ομάδες».

O CEO της λίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments