Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Θα παραιτηθώ αλλά θα καθυστερήσω λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου

Παπαχριστόπουλος: Θα παραιτηθώ αλλά θα καθυστερήσω λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου
Εντός της ημέρας αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Παπαχριστόπουλος: Εντός της ημέρας αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι κρατάει τον λόγο του και θα παραιτηθεί, αλλά θα καθυστερήσει λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό του.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου», είπε στο ΣΚΑΪ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Με χθεσινές του δηλώσεις κατέστησε σαφές ότι παραδίδει την έδρα του οικειοθελώς. «Κανείς δεν μου το ζήτησε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είχε προαναγγείλει ότι θα παραδώσει την έδρα του και τη θέση του θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ, που δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά ούτε και να παραμείνει φυσικά στους ΑΝΕΛ. Όπως προβλέπεται, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει ο Πάνος Καμμένος τα προνόμια του αρχηγού, αλλά προσωρινά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments