Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (1/2/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (1/2/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (1/2/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Ακόμα και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια πρέπει να λένε ο ένας στον άλλο τη γυμνή αλήθεια. Όταν συζητάτε ένα δύσκολο θέμα με τον/την αγαπημένο/η σας, προσέξτε τον τόνο της φωνής σας και τη γλώσσα του σώματός σας… Πώς αυτά μπορούν να αμβλύνουν τα λεγόμενά σας;

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μερικές φορές το να επικεντρώνεστε υπερβολικά στον/στη σύντροφό σας μπορεί να σας οδηγήσει σε δυσαρέσκεια. Είναι εύκολο να αγχώνεστε για το τι θέλει ο/η αγαπημένος/η σας. Αλλά θα πρέπει να αντιστρέψτε την ερώτηση – τι πραγματικά θέλετε εσείς ; Μπορείτε να το αποκτήσετε μόνοι σας;

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (1/2/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δείξτε κομμάτια της σχέσης σας προς τα έξω. Εσείς οι δύο ξέρετε πραγματικά πώς να γοητεύετε τα πλήθη όταν συνεργάζεστε. Γιατί δε δείχνετε τα ταλέντα σας κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόρμησης στην πόλη; Κανείς δεν ξέρει να διασκεδάζει όπως εσείς.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε στον/στην αγαπημένο/η σας ένα ειλικρινές κομπλιμέντο – αντί για τη συνηθισμένη -είσαι μια χαρά- ματιά; Πότε ήταν η τελευταία φορά που το κάνατε για τον εαυτό σας; Πείτε κάτι όμορφο σήμερα και να το εννοείτε.

Ωροσκόπιο Λέων

Γιατί η ρουτίνα θα πρέπει να είναι συνώνυμη με τη βαρεμάρα; Δεν θα πρέπει, ειδικά αν έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Αν κάποιος ξέρει πώς να κάνει ακόμη και τα πιο συνηθισμένα πράγματα να μοιάζουν συναρπαστικά, αυτοί είστε εσείς.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα η επικοινωνία είναι εύκολη για εσάς τους δύο. Μπορείτε να συζητήσετε σχεδόν για τα πάντα. Τα μυαλά σας είναι απόλυτα συγχρονισμένα και τα αστεία που λέτε μεταξύ σας γίνονται αμέσως κατανοητά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μήπως θέλετε να πείτε κάτι αλλά δεν το λέτε; Αν ο/η αγαπημένος/η σας έχει μεγάλα σχέδια για απόψε αλλά εσείς θα προτιμούσατε να μείνετε μέσα και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο, πείτε κάτι. Μην ακολουθείτε τα σχέδια τους με το ζόρι μόνο και μόνο για να μην τους δυσαρεστήσετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Καθυστερήστε λίγο να πάρετε μια απόφαση αν δεν αισθάνεστε ότι κλίνετε ξεκάθαρα προς μια μεριά. Είναι πολύ παράξενο για σας να μην ξέρετε τι θέλετε, αλλά κάντε υπομονή. Όταν θα είστε έτοιμοι να κάνετε την επιλογή σας, θα το καταλάβετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι φυσικό να μιμείστε ορισμένες συμπεριφορές του/της συντρόφου σας και το αντίστροφο – αγάπη σημαίνει να μαθαίνει ο ένας από τον άλλον. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν σας έχει γίνει συνήθεια τόσο, ώστε να κάνετε πράγματα που δεν ταιριάζουν καθόλου στο χαρακτήρα σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Παρασκευή (1/2/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η αυτοπεποίθηση και η δύναμη είναι δύο από τα μεγαλύτερα σας προτερήματα όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση στη σχέση σας. Εσείς οι δύο δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, ειδικά εάν προσθέσετε και άλλες δύο σημαντικές ιδιότητες: το χιούμορ και την υπομονή.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να πιέζεστε να κάνετε κάτι καλό σας φαίνεται ηθικό, αλλά κατά βάθος σας κάνει να νιώθετε μια δυσαρέσκεια μόλις το ολοκληρώσετε. Να είστε ειλικρινείς. Γιατί το κάνετε; Είναι πραγματικά υγιές μακροπρόθεσμα;

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η εξοικείωση δεν χρειάζεται να οδηγεί σε περιφρόνηση. Στην πραγματικότητα, στις περισσότερες περιπτώσεις, η εξοικείωση οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη τρυφερότητα. Το κόλπο είναι να βλέπετε τα πράγματα με μια νέα προοπτική. Πώς θα έβλεπε ένας άγνωστος τον/την αγαπημένο/η σας;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments