Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (2/2/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (2/2/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (2/2/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Μερικές φορές φαντάζεστε ότι εσείς οι δύο είστε πρωταγωνιστές σε μια σφοδρή, δραματική ιστορία αγάπης. Άλλες φορές, αισθάνεστε περισσότερο σαν να πρωταγωνιστείτε σε κωμωδία.

Οπότε αναρωτηθείτε τι γίνεται σήμερα και συμπεριφερθείτε αναλόγως.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα λαμβάνετε τη βοήθεια των φίλων σας λόγω κάποιας ευνοϊκής αστρικής επιρροής. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, αρκεί να το ζητήσετε. Εάν δε χρειάζεστε βοήθεια, προσφέρετέ την εσείς κάπου.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (2/2/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έχετε μνήμη ελέφαντα. Ωστόσο, σε αυτήν την σχέση, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα ήταν καλύτερο και για τους δύο να μη θυμάστε, ειδικά αν οι απόψεις σας σχετικά με το τι συνέβη είναι αντίθετες.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κάποιος από τους δυο σας φέρεται με απίστευτο πείσμα σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά τη σχέση σας (ή μήπως και οι δύο;), και βάζει συνεχώς εμπόδια. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και να υποστηρίξετε την ελεύθερη βούληση.

Ωροσκόπιο Λέων

Αναζητήστε μια νέα προσέγγιση σε ένα μακροχρόνιο ζήτημα. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας προτιμάτε τις συνηθισμένες μεθόδους, δεν θα δείτε αποτελέσματα. Σε τελική ανάλυση, πόσες φορές αντιμετωπίσατε την ίδια πρόκληση; Πάρτε μια διαφορετική προσέγγιση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μήπως εσείς και ο/η σύντροφός σας θέτετε περιττούς περιορισμούς ο ένας στον άλλο; Προσέξτε, διαφορετικά μπορεί να χάσετε τη ζωτικότητα από τη σχέση σας. Υπάρχουν κάποια ζητήματα στα οποία θα μπορούσατε να χαλαρώσετε;

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείτε το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Υπάρχει μια αρκετά προφανής λύση μπροστά σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Για κάποιο λόγο, και οι δύο διστάζετε να την ακολουθήσετε. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε το γιατί.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποιες πολύ τρυφερές αστρικές επιρροές αναζωπυρώνουν τη φλόγα του έρωτα στην καρδιά σας. Η οικειότητα μεταξύ σας μεγαλώνει όταν και οι δύο σας προσπαθείτε πραγματικά να είστε εκεί ο ένας για τον άλλον και βάζετε τη σχέση σας σε προτεραιότητα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (2/2/19)

Ωροσκοπιο Τοξότης

Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι από το παρελθόν σας; Τα άστρα προτείνουν να κάνετε μια ειλικρινή προσπάθεια για να μεταφράσετε τα μαθήματα του παρελθόντος σε πράξεις που θα σας οδηγήσουν σε μια γλυκιά και αρμονική περίοδο στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σας δίνουν το πράσινο φως ή σας λένε να σταματήσετε; Αυτό είναι κάτι που μόνο εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ξέρετε να απαντήσετε. Τι σας λέει το ένστικτό σας; Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο και ησυχία, ώστε να μπορείτε να το ακούσετε καθαρά.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την χρυσή τομή για να είστε ο εαυτός σας και παράλληλα το δεύτερο μισό ενός ζευγαριού. Χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Η μοναξιά είναι σημαντική. Είναι ο χρόνος που κάνετε ερωτήσεις και παίρνετε απαντήσεις.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ίσως δεν έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον/την αγαπημένο/η σας. Στην πραγματικότητα ίσως δεν έχετε αρκετές απαιτήσεις από αυτόν/αυτήν. Είναι σημαντικό να θέτετε στάνταρ τόσο στον εαυτό σας όσο στους ανθρώπους στη ζωή σας (χωρίς όμως να το παίζετε αφεντικό).

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments