Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5/2/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5/2/19)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2019.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5/2/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: Ο βασιλιάς των ξιφών

Κριέ, αυτό που περνάτε τώρα θα σας δώσει ενέργεια για αλλαγές. Ορισμένες αλλαγές θα είναι ξαφνικές και είναι λυπηρό, αλλά χρειάζεται να τελειώσουν. Μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στις σχέσεις, την καριέρα σας ή στη σχέση σας. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν! Και υπάρχει χώρος για ένα μέλλον, όπου θα έχετε σημαντικό όφελος.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων

Ταύρε, θα βιώσετε μια νέα αποκάλυψη που θα σας εντυπωσιάσει. Υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι, αλλά υπάρχει μια ευκαιρία να ανανεωθεί ο σκοπός.

Αν προκύψει μια δύσκολη κατάσταση, θα είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη.

Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε νέους τομείς ανάπτυξης και έργα που θα τεθούν σε εφαρμογή.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: Βασίλισσα των ξιφών

Δίδυμοι, μια διακοπή της επικοινωνίας θα ανοίξει τις πόρτες σε μια νέα ευκαιρία. Μια εσωτερική αναστάτωση μπορεί να σας προκαλέσει φθορά και να σας κάνει να αισθανθείτε κατάθλιψη. Αλλά, ό, τι κι αν θέλετε να αφήσετε, αφήστε το. Μια δημιουργική λύση εμφανίζεται σε λίγο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων

Καρκίνε, νέες δυνάμεις εντείνουν τις επιθυμίες σας. Ίσως πρόκειται για ταξίδια. Θα νιώσετε κάτι, που δημιουργεί μια σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτό που θέλετε, σ’ αυτό που χρειάζονται οι άλλοι και στο πώς αισθάνεστε ότι επηρεάζει τη φήμη σας. Αντιμετωπίστε οποιοδήποτε άγχος, σαν μέρος της διαδικασίας.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των ξιφών

Λέοντα, μπορεί να έχετε έντονη ανησυχία ή ίσως ανάγκη να κάνετε κάτι, έξω από τα συνηθισμένα. Θα θελήσετε να κάνετε ένα νέο ταξίδι, αλλά υπάρχει μια ολοκλήρωση που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν από το άλμα. Μια δύσκολη στιγμή θα τελειώσει οριστικά. Η τύχη στην αγάπη και η καριέρα αρχίζουν για σας από δω και πέρα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των πεντάκτινων

Παρθένε, μια απογοήτευση δεν θα διαρκέσει πάρα πολύ. Θα μάθετε και θα ανακαλύψετε νέες ιδέες. Κάποιος θα σας συμβουλεύσει και θα είναι μια νέα ανάσα σε μια συγκεκριμένη περιοχή της ζωής σας. Οι θετικές επιβεβαιώσεις και η ενέργεια αναπτύσσονται στην προσπάθειά σας ν’ αναπτυχθείτε σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Ζυγέ, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα απελευθερώσετε κάποια νέα ενέργεια προς τα έξω. Τα εμπόδια που συγκρατούν την αυτοεκτίμησή σας, θα εξαφανιστούν. Η σαφήνεια θα έρθει σε σας, αλλά όχι χωρίς κάποια προσπάθεια από μέρους σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: 2 των ξιφών

Σκορπιέ, θα εντοπίσετε και θα απελευθερώσετε τραύματα από το παρελθόν σας. Τα συναισθήματα θα αποκαλυφθούν αργά, αλλά θα βιώσετε μια νέα ελευθερία. Θα αισθανθείτε την ικανότητα να αγαπάτε πιο καθαρά.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: βασίλισσα των ξιφών

Τοξότη, μια προηγούμενη αποτυχία σας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Μια νέα ευκαιρία θα παρουσιαστεί για να ξαναχτίσετε σε μια περιοχή, ή να βοηθήσετε κάποιον να βελτιώσει ένα δικό του πρόβλημα. Μια αντιληπτή αλλαγή λαμβάνει χώρα, αλλά θα περιμένετε. Δεν σκοπεύετε να αναλάβετε δράση, εκτός αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: 8 των κυπέλλων

Αιγόκερε, θα δείτε τί υπάρχει πίσω από μια κατάσταση που σας άφησε να αναρωτιέστε. Η αποκάλυψη θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε και να κλείσετε μια πόρτα σε μια σχέση που δεν σας ταιριάζει πλέον. Κάντε παρέα με ανθρώπους που τροφοδοτούν το πνεύμα σας.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ: ιππότης των ράβδων

Υδροχόε, περισσότερες προσωπικές σχέσεις είναι γύρω σας και αυτό δημιουργεί και εγγύτητα αλλά και κάποια εμπόδια στη δημιουργία σχέσεων. Μπορείτε να ευδοκιμήσετε σε όλες τις καταστάσεις, αλλά η φροντίδα στον εαυτό σας, είναι πρωταρχικής σημασίας. Η επιθυμία σας για νέες εμπειρίες μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ανυπομονησίας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Ιχθύες, η δύναμη της ζωής σας δονείται και ταιριάζει περισσότερο με τον πνευματικό σας εαυτό. Οι φιλίες και οι σχέσεις βαθαίνουν. Να είστε προσεκτικοί στη δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments