Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/2/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/2/19).

ζώδια κριός 

Η επιθυμία σου να κάνεις τα δικά σου πράγματα, ίσως εντατικοποιηθεί. Μπορεί να χρειαστεί να εξηγήσεις στον εραστή σου, γιατί χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου. Δεν αρκεί απλά να ζητήσεις μια μικρή ελευθερία.

Το ταίρι σου δε θα ‘ναι τόσο πρόθυμο για τις απαντήσεις σου, όσο για μια ειλικρινή συζήτηση ανάμεσά σας, για το λόγο που τη χρειάζεσαι.

ζώδια ταύρος

Θα είσαι επιρρεπής σε πολλές αναλύσεις σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου σήμερα. Ό,τι κάνεις σε μια ερωτική κατάσταση, θα δημιουργήσει ένταση, χωρίς λόγο.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση. Αλλά αν υπάρχουν αβεβαιότητες που πρέπει να αντιμετωπίσεις – ή αν η ζωή απαιτεί προσοχή σε έναν άλλο τομέα – τότε το οφείλεις στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

ζώδια δίδυμοι

Αυτή είναι μια περίοδος, που καθοδηγείται από το πάθος και όχι από την καταστολή. Για να πετύχεις ένα ονειρικό ερωτικό σενάριο, απαιτεί να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να το εφαρμόσεις. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο να μεταμορφώσεις γενικά την ερωτική ζωή σου – ή τη σχέση σου – με το να είσαι λίγο πιο τολμηρή και περιπετειώδης σήμερα. Άδραξε τη μέρα!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/2/19)

ζώδια καρκίνος

Ίσως γνωρίζεις ένα εμπόδιο που παρουσιάζεται στα ερωτικά σου, αλλά είναι πιθανό ν’ αντιμετωπίσεις ορισμένες βαθιά ριζωμένες συνήθειες που εμποδίζουν την πρόοδο της σχέσης. Ένα νέο επίπεδο σταθερότητας απαιτεί να είσαι πρόθυμη να ταρακουνήσεις ό,τι χρειάζεται, αν πρόκειται να αναβιώσει μια σπίθα ή να φέρει αυθορμητισμό, όπου χρειάζεται. Ό, τι ίσως ταιριάζει σε κάποιον άλλο, πιθανώς δεν ταιριάζει σε σένα.

ζώδια λέων

Αντί να προσπαθήσεις να καταλάβεις ένα μπέρδεμα, χαλάρωσε καλύτερα και δες που θα κατευθυνθεί η όλη κατάσταση. Είναι καιρός να είσαι πιο διαισθητική από λογική, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Και επιτρέποντας στην καρδιά σου να έχει μια πιο δυνατή φωνή από ότι το κεφάλι σου, θα βοηθήσει να μοιράσεις αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις – με πάθος, ευαισθησία και ειλικρίνεια!

ζώδια παρθένος

Η υπομονή και η αποφασιστικότητά σου, θα είναι πολύ δελεαστική για τον εραστή σου, αλλά και η ικανότητά σου να είσαι ευγενική και συμπονετική. Θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν, οι παθιασμένες σου ιδιότητες…. και ίσως να μην γνωρίζεις πόσο εμπνέεις αυτόν που αγαπάς. Αν θέλεις να δεις το αντικείμενο του πόθου σου να είναι πιο ενεργητικό με ένα συγκεκριμένο τρόπο, τότε δείξε του τον τρόπο.

ζώδια ζυγός

Η αποφασιστικότητά σου να πετύχεις έναν ερωτικό στόχο θα είναι σέξι σε ένα επίπεδο, αλλά ενδεχομένως εξουδετερώνοντας κάποιο άλλο. Εντούτοις, ίσως έχεις πολλές πιέσεις και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Ευτυχώς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη θερμή ενέργειά σου με τέτοιο τρόπο, που θα λειτουργήσεις σιγά σιγά. Μόνο σε κάποια σημεία, θα μπορούσες να κρατήσεις τα πράγματα πλούσια και ενδιαφέροντα, με το αντικείμενο του πόθου σου!

ζώδια σκορπιός

Αν νιώθεις πως κάτι συμβαίνει στη σχέση σου και φαίνεται πιο ασταθής και αβέβαιη…. θα συνειδητοποιήσεις, ότι δεν έχεις την ενέργεια για να βελτιώσεις τα πράγματα. Προς το παρόν ακολούθησε τα αισθηματικά σου, και εστίασε μόνο σ’ αυτό που φέρνει η κάθε στιγμή. Δεν εξαρτάται από σένα να προσπαθήσεις να ελέγξεις ή να κατευθύνεις τον έρωτα. Κι αν πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει, τότε θα πάψεις να είσαι απογοητευμένη.

ζώδια τοξότης

Θα μπορούσες να είσαι πιο προσεκτική σ’ αυτό που ο εραστής σου σκέφτεται ή αισθάνεται για σένα… από ότι εσύ πιστεύεις πως είσαι. Κι αυτό μπορεί ν’ ανοίξει τις γραμμές της επικοινωνίας σας με θαυμάσιο τρόπο. Μπορεί να υπάρχουν πολλά που θέλεις να συζητήσετε, αλλά μπορεί να υπάρχει ισχυρή μαγεία και στη σιωπή. Αυτή η συνάντηση μυαλών, θα λειτουργήσει καλύτερα γνωρίζοντας ότι είναι σε σωστή πορεία, παρά αν την εξαντλήσετε.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (5/2/19)

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να έχεις κουραστεί με τον τρόπο που ο εραστής σου θεωρεί απαραίτητο να επισημαίνει ελαττώματα και ασυνέπειες στη σχέση σας. Αυτό σε κάνει ν’ αποφασίσεις πώς θα χειριστείς την κατάσταση, επειδή η απάντησή σου, είναι σημαντική. Ειδικά αν νιώθεις υποτιμημένη. Το καλύτερο στοίχημά σου, είναι να καθορίσεις, αν προσπαθεί μόνο να σε βοηθήσει ή αν η απαισιόδοξη στάση του, είναι κάτι, που ίσως δεν μπορείς να αλλάξεις. Επιλέγουμε να είμαστε σε σχέσεις με ανθρώπους, γιατί απολαμβάνουμε να είμαστε μαζί τους. Υπενθύμισέ το αυτό, στον εραστή σου.

ζώδια υδροχόος

Θα νιώσεις πως κάτι αλλάζει θετικά στη σχέση σου τώρα. Κι αυτό θα εκδηλωθεί σαν μια δυνατή αίσθηση εμπιστοσύνης και συμπόνοιας, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Θα μπορούσε επίσης να σε σπρώξει να κάνεις γενναιόδωρες κινήσεις, για να φωτίσεις τον κόσμο του εραστή σου. Εκεί που κανονικά θα ήθελες να δεις εσύ τέτοιες χειρονομίες- επειδή ξέρεις πως θα χαροποιήσεις τον εραστή σου- θα λειτουργήσεις εσύ, μ’ αυτόν τον τρόπο. Να είσαι σίγουρη, πως αυτό που κάνεις γι’ αυτόν, ωφελεί και σένα ιδιαίτερα!

ζώδια ιχθύες

Καταφέρνεις να βάλεις τη δική σου σφραγίδα στον τρόπο προσέγγισης των ερωτικών θεμάτων. Και αυτό σε βοήθησε πολλές φορές στο παρελθόν, για να λειτουργείς πλέον με άνεση όπου το χρειάζεσαι. Ίσως είναι καιρός να επιτρέψεις στο ταίρι σου, να έχει πρόσβαση στις φανταστικές και έντονα βαθιές επιθυμίες σου. Έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις νέα συναισθηματικά βάθη και όποιος θα είναι ο τυχερός που θα βρεθεί στο πλάι σου, να βρει αυτή την εμπειρία συναρπαστική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments