Αθλητισμός

Κούτρης: Η Μαρσέιγ μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι

Κούτρης: Η Μαρσέιγ μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι
Η Μαρσέιγ το ήθελε πολύ. Ωστόσο ο Λεονάρντο Κούτρης παραμένει στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

O Λεονάρντο Κούτρης μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς που τον πιστεύει πολύ, ωστόσο η Μαρσέιγ που ενδιαφερόταν έντονα για τον παίκτη ίσως ξαναχτυπήσει σύντομα την πόρτα των ερυθρόλευκων προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος αριστερός μπακ, μπορεί αρχικά να είχε χάσει την θέση του από τον Τσιμίκα, ωστόσο όταν του δόθηκε η ευκαιρία κατάφερε και την άρπαξε και από τότε είναι βασική και αναντικατάστατη μονάδα στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Οι εμφανίσεις του ήταν πάρα πολύ καλές και σύντομα ο Κούτρης ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, τραβώντας ταυτόχρονα τα βλέμματα αρκετών μεγάλων της Ευρώπης.

Μεταξύ αυτών, το εντονότερο ήταν της Μαρσέιγ, η οποία εξάντλησε για την χρονική στιγμή κάθε δεδομένο για να τον κάνει κάτοικο Μασαλίας.

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ενδιαφέρει τους Γάλλους και όπως γράφει το Sportime δεν θα έπρεπε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να έρθει ξανά το θέμα στο προσκήνιο το καλοκαίρι.

Όπως γράφει πάντα το Sportime , οι Μασσαλοί έχουν κενό στη θέση του αριστερού μπακ και ψάχνουν για ποδοσφαιριστή εκεί. Μάλιστα, την όλη υπόθεση φαίνεται πως… ήλεγχε και ο Πιέρ Ισά, λειτουργώντας ως ο συνδετικός κρίκος, μεταξύ των δύο ομάδων.

Κούτρης: Ξεκίνημα καριέρας και Εργοτέλης

Ο Κούτρης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ομάδας Νίκη Ρόδου, όπου από το 2011, σκάουτερ του Εργοτέλη τον είχε εντοπίσει. Στις 28 Ιανουαρίου 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την κρητική ομάδα. Το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ πραγματοποιήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό, την 1η Δεκεμβρίου 2013. Στις 5 Ιουνίου 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα μέχρι το 2016.

Κούτρης: ΠΑΣ Γιάννινα

Πλέον ως ελεύθερος, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 26 Ιανουαρίου 2016, με τριετή ισχύ. Στις 21 Ιουλίου 2016 πέτυχε το πρώτο του γκολ απέναντι στη νορβηγική Οντς, για τα προκριματικά του Europa League στην παράταση, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα των Ιωαννίνων, στην πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε 29 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, παραμένοντας εκεί έως το καλοκαίρι του 2017.

Κούτρης: Ολυμπιακός Πειραιώς

Στις 28 Απριλίου 2017 ο Κούτρης υπέγραψε στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, ο οποίος εκτιμάται ότι τον απέκτησε έναντι 600 χιλιάδων ευρώ.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, συνδυάστηκε και με το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, το οποίο έγινε στις 25 Ιουλίου του 2017, σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Παρτιζάν, στο Βελιγράδι, με τελικό σκορ 1-3.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017, έκανε και το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε έναν αγώνα κόντρα στη Ξάνθη, στην Ξάνθη, με τελικό σκορ 1-1. Στις 18 Νοεμβρίου του 2017, πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ (γενικά) με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με μακρινό σουτ, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments