Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την ΑΕΚ – Σε ποιον έδωσε γλυκό φιλί (pics)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την ΑΕΚ – Σε ποιον έδωσε γλυκό φιλί (pics)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κρύβει τα αισθήματά της για την ΑΕΚ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πιο όμορφο το ΟΑΚΑ και τις εξέδρες της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έπαιξε, εχθές, κόντρα στην Αντβέρπ στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική του Basketball Champions League. Και η παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωρίου τράβηξε τα βλέμματα.

Το μοντέλο και κριτής του GNTM εμφανίστηκε ευδιάθετη και δεν αρνήθηκε τις φωτογραφίες σε όσους την πλησίασαν και ήθελαν να της πουν δυο λόγια. Μαζί της ήταν και η Γιάννα Τερζή.

Οι δυο τους δεν παρέλειψαν να βγάλουν instastories από την προσπάθεια της ΑΕΚ, ενώ σε ένα από αυτά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει φιλί στην μασκότ της ΑΕΚ, Panda Pandou.

«Πάντα… παντού», έγραψε το μοντέλο κάνοντας mention τον λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τελικά δεν έγινε ξανθιά!

Στις φωτογραφίες, πάντως, που είδαμε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατηρεί το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτό που γνωρίζαμε.

Γιατί το λέμε; Γιατί πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της στο Instagram που την έδειχνε ξανθιά. Η ίδια την είχε ανεβάσει, όπως μπορείτε να δείτε.

Φαίνεται, τελικά, πως το χρώμα ήταν μονάχα για την καμπάνια μέσω του Instagram. Και πως ίσως να έπεσε ο κατάλληλος φωτισμός προκειμένου η Ηλιάνα να βγαίνει ξανθιά.

Το γνωστό μοντέλο παραμένει μελαχρινή και με την εντυπωσιακή της ομορφιά κέρδισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα.

View this post on Instagram

Lucky 🍀 #31 Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μου ευχηθείτε, να με συμβουλέψετε, να με «αγκαλιάσετε», να με αγαπήσετε. Εύχομαι τα υπέροχα συναισθήματα που με κάνετε να νιώθω κάθε μέρα να τα νιώθετε εκατομμύρια φορές παραπάνω. Να χογελάτε, να δίνετε και να παίρνετε αγάπη και καλοσύνη και να είστε ευγνώμονες για όλα, θετικά και αρνητικά. Ανοίξτε την καρδιά σας γιατί μόνο έτσι θα ζήσετε τη ζωή σας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. 🙏🏼❤️🙏🏼 Υ.Γ. Και όπως λέει και η #coach της καρδιάς μας @elena_hristopoulou η αγάπη κάνει θαύματα. Ευχαριστώ λοιπόν εσένα πρώτα και πάντα ΘΑΥΜΑ ΜΟΥ 🌹

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments