Lifestyle

Στέλλα Μπεζαντάκου: “Με έχουν αδικήσει – Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα”

Στέλλα Μπεζαντάκου: “Με έχουν αδικήσει – Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα”
Στέλλα Μπεζαντάκου: Δηλώσεις εφ' όλης της ύλης από τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στέλλα ΜπεζαντάκουΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου “ανέκρινε” τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία επέστρεψε στις νυχτερινές της εμφανίσεις. Η Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε στο “The 2night Show” για το comeback της στην πίστα, αλλά και για όσα τη σημάδεψαν στο παρελθόν.

Η ίδια αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε αποφασίσει να αποσυρθεί προσωρινά από τις δημόσιες εμφανίσεις:

“Έβγαινα κατά διαστήματα, αλλά γενικά δεν ακολουθούσα πολύ την νύχτα. Είχα σταματήσει. Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, αγάπησα, ήθελα να το ζήσω και είχα μπουχτίσει. Τώρα είμαστε μαζί 10 χρόνια, 3 χρόνια παντρεμένοι”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει ένα παιδί:

“Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα. Θα καθόμουν στο σπίτι να μεγαλώσω το παιδάκι μου. Έτσι κι αλλιώς τα έκανα και τα έχω χορτάσει αυτά. Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να κάνω ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο. Έκανα μια εξωσωματική, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναμπώ σ’ αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται”.

Τέλος, σχολίασε και τις εποχές που έκανε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αλλά και το πως είχε αντιδράσει η οικογένειά της:

“Έχω πολύ καλή οικογένεια. Με έχει κατσαδιάσει πολλές φορές ο πατέρας μου, όμως. Με τον μπαμπά έχω μαλώσει πολλές φορές. Την περίοδο τότε με το Playboy, των γυμνών φωτογραφήσεων. το καταλαβαίνω, ήταν αλλιώς τότε. Τώρα μπαίνεις στο Instagram και βλέπεις γυμνό”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments