Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (7/2/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (7/2/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (7/2/19).

ωροσκόπιο Κριός

Θα χρειαστούν περισσότερες από μία προσπάθειες για να βάλετε σε εφαρμογή το επόμενο εγχείρημά σας. Με το ταίρι σας για συμπαραστάτη, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την επιμονή και την υπομονή σας.

Λίγη τρυφερή ατμόσφαιρα βοηθά πάντα να ξεπερνώνται πιο εύκολα οι δυσκολίες!

ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα πρέπει να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας. Όταν όλα γύρω σας είναι πιεστικά, είναι απαραίτητο να εντάσσετε κάτι διαφορετικό που θα αλλάζει τη διάθεσή σας. Για παράδειγμα, να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας θα χαρεί με μια πρόσκληση να φάτε μαζί το μεσημέρι!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (7/2/19)

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σας και έχετε επιλέξει από κοινού να είστε ζευγάρι, δεν σας ανήκει ψυχή και σώμα! Όσο κι αν θέλετε να είστε μοναδική προτεραιότητα στη ζωή του, αυτό δεν είναι εφικτό ούτε λογικό. Γι’ αυτό δείξτε κατανόηση αν το ταίρι σας δείχνει λίγο απόμακρο σήμερα. Χρειάζεται μόνο λίγο προσωπικό χρόνο.

ωροσκόπιο Καρκίνος

Εισπνεύστε βαθιά και απολαύστε το άρωμα της επιτυχίας! Μυρίζει ακόμη πιο έντονα, αν το ταίρι σας έχετε συμβάλλει στη δική σας άνοδο κι εσείς στη δική του. Άρα αυτή είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας!

ωροσκόπιο Λέων

Νιώθετε ειλικρινείς, τρυφεροί και κατασταλαγμένοι; Αυτά είναι εξαιρετικά στοιχεία για να ισορροπήσουν την ατίθαση φύση σας. Αποδεχθείτε τα και τολμήστε να δείξετε την πολύπλευρη προσωπικότητά σας. Το ταίρι σας θα το εκτιμήσει δεόντως!

ωροσκοπιο Παρθένος

Αυτό που πραγματικά θέλετε σήμερα, είναι να γυρίσετε στο σπίτι να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Αλλά ξέρετε ότι το ταίρι σας αναμένει να εμφανιστείτε χαρωποί και ενθουσιώδεις… Μήπως να επιστρατεύσετε ένα ενδιάμεσο ύφος και να πείτε ειλικρινά αυτό που έχετε ανάγκη;

ωροσκόπιο Ζυγός

Μια μικρή κρίση βοηθά κάποιες φορές, στο να θυμηθείτε εσείς και το ταίρι σας πόσο καλά συνεργάζεστε ως ομάδα! Όταν περάσει πλέον η μπόρα, εσείς βγαίνετε πιο δεμένοι από πριν. Ορμήστε λοιπόν, για να ξεπεράσετε και αυτό το πρόβλημα!

ωροσκόπιο Σκορπιός

Ανταγωνισμός ή συνεργασία και προσπάθεια από κοινού; Αυτό είναι ένα καίριο ερώτημα για εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα καλείστε να το απαντήσετε άπαξ δια παντός, πριν προχωρήσετε περαιτέρω σε ένα σημαντικό εγχείρημα που σκέφτεστε!

ωροσκόπιο Τοξότης

Όσο κι αν έχετε διευθετήσει τα οικονομικά θέματα με το ταίρι σας, πάντα υπάρχει περιθώριο συζήτησης για βελτίωση των χειρισμών σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να θέσετε από κοινού κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (7/2/19)

ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς και το ταίρι σας είστε λάτρεις των ερωτημάτων, των ιδεών και της ανάλυσης. Όμως σήμερα καλείστε να επικεντρωθείτε στην πρακτική πλευρά ενός θέματος. Η επίλυσή του θα έχει αίσιο αντίκτυπο στον σχεδιασμό του κοινού σας μέλλοντος!

ωροσκόπιο Υδροχόος

Η περιπετειώδης και παρορμητική φύση σας έρχεται αντιμέτωπη με κάποιες πιο σταθερές και νηφάλιες επιρροές… Αναρωτιέστε αν μπορείτε να υιοθετήσετε και τις δύο πτυχές; Να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε, ειδικά αν υπάρχει αμοιβαία διάθεση συμβιβασμών ανάμεσα σ’ εσάς και το ταίρι σας!

ωροσκόπιο Ιχθύες

Όσο και να εκλογικεύετε ένα πρόβλημα, δεν πρόκειται να το εξαφανίσετε. Αντί να σπαταλάτε χρόνο σε περίπλοκες σκέψεις, καθίστε και κοιτάξτε κατάματα την αλήθεια μαζί με το ταίρι σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλήξετε σε μια λύση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments