Αθλητισμός

Athens Alive: Η απάντηση της Redstone για το πρότζεκτ

Athens Alive: Η απάντηση της Redstone για το πρότζεκτ
Η αγγλική εταιρία που συμμετέχει στην κοινοπραξία του Athens Alive απάντησε σε ερώτηση για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Εξαρχής ήταν γνωστό ότι το “Athens Alive” είναι μία αστική παρέμβαση που θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να υλοποιηθεί και τα διαστήματα που μεσολαβούν από τη μία εξέλιξη μέχρι την άλλη, είναι μεγάλα. Η απουσία ειδήσεων προκαλεί ανησυχία στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το πρότζεκτ ως μία διέξοδο για την ΠΑΕ.

Ένας χρήστης του Twitter, προφανώς οπαδός του Παναθηναϊκού, ρώτησε τη Redstone τι συμβαίνει, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Το προφίλ της αγγλικής εταιρίας απάντησε, αποφεύγοντας να θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και έριξε το μπαλάκι στην Κυβέρνηση για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

“Πέρασε καιρός από τότε που είχαμε πρόοδο για το πρότζεκτ του Athens Alive. Redstone, όλα πάνε με βάση τον σχεδιασμό ή αυτό σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο τέλος;” ρώτησε ο φίλος του Τριφυλλιού.

“Περιμένουμε από την Κυβέρνηση να επιτρέψει την αύξηση του συντελεστή δόμησης από το 0,4 στο 0,6, για να κάνουμε το επόμενο βήμα”, ανέφερε το απαντητικό “τιτίβισμα” της αγγλικής εταιρίας.

Θυμίζουμε πως η τελευταία ανακοίνωση της κοινοπραξίας Athens Alive είχε έρθει πριν από περίπου δύο μήνες. Τότε είχε γίνει γνωστή η είσοδος μιας νέας εταιρείας.

«Η Redstone ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με την εταιρεία Poseidon που θα αφορά το «Athens Alive» και την αναγέννηση της περιοχής. Η Redstone και το Athens Alive θα συνεργαστούν σε όλες τις φάσεις του έργου της αναγέννησης. Ένα έργο ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αποκαταστήσει και θα επεκτείνει το σχέδιο για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και στη συνέχεια κάνει λόγο για τα κέρδη που θα αποκομίσει το έργο απ’ τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments