Διεθνή

Αλέξης Τσίπρας: Γι’ αυτήν την κοκκινομάλλα που του πήρε συνέντευξη μιλάνε όλοι

Αλέξης Τσίπρας: Γι’ αυτήν την κοκκινομάλλα που του πήρε συνέντευξη μιλάνε όλοι
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο, η οποία κατάφερε να "κλέψει" την "παράσταση" με την εμφάνισή της.

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη σε κοκκινομάλλα δημοσιογράφο. Κίνηση η οποία οδήγησε στο να αναζητήσουν όλοι το προφίλ της -ομολογουμένως εντυπωσιακής- παρουσίας που τον “ανέκρινε”.

Στο παρελθόν, η εν λόγω δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ωστόσο, η κουβέντα της με τον πρωθυπουργό ήταν εκείνη που την έκανε… viral.

Το who is who της δημοσιογράφου

Η γυναίκα που στάθηκε απέναντι από τον πρωθυπουργό εργάζεται για αρκετό καιρό στα ΜΜΕ. Παράλληλα, έχει σπουδάσει φιλοσοφία και ασχολείται ενεργά με το γυναικείο κίνημα.

Πρόκειται για την Ασλιγούλ Ατασαγούν Τζεμπί. Η δημοσιογράφος από την Τουρκία παρουσιάζει την εκπομπή «Χθες, Σήμερα, Αύριο» στο TGRTΑπό το πλατό της εκπομπής περνούν ηθοποιοί, πανεπιστημιακοί, διανοούμενοι.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν για την Ατασαγούν Τζεμπί με τα εξής λόγια:

“Εργάζεται για την κοινωνική ένταξη των προσφύγων, των γυναικών και των παιδιών σε περιοχής κρίσεων σε όλο τον κόσμο. Πριν από ένα χρόνο ανέβηκε στο βήμα του ΟΗΕ για να εκφωνήσει ομιλία της, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας”.

Διακρίνεται για τις γνώσεις της, αλλά και για τις σικάτες στιλιστικές επιλογές της. Έχει αδυναμία στα κοσμήματα και κυρίως στο κόκκινο χρώμα, ενώ φοράει συχνά πέρλες και πάντα σακάκι.

Η δημοσιογράφος στην οποία μίλησε ο Τσίπρας

View this post on Instagram

“ Let the beauty of what you love be what you do “ #10yearschallenge #primetimenews #newsanchor #journalist

A post shared by Asligul (@asligulatasagun) on

View this post on Instagram

true friends @leilaantakly @mrcocobutt 💕 #friendsforyears

A post shared by Asligul (@asligulatasagun) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments