Lifestyle

Ραμόνα Βλαντή: Ποιος δεν την ήθελε στο My Style Rocks

Ραμόνα Βλαντή: Ποιος δεν την ήθελε στο My Style Rocks
Ραμόνα Βλαντή: Όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το My Style Rocks 2.

Ραμόνα Βλαντή: Τον λόγο για τον οποίο δεν την είδαμε στη θέση του κριτή στο φετινό My Style Rocks μίλησε η νικήτρια του πρώτου ριάλιτι μόδας.

Ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, σύμφωνα με την νικήτρια του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού, δεν την ήθελε με τίποτα στο σόου.

«Ήθελα πάρα πολύ να είμαι, αλλά δεν έκατσε. Έχω ακούσει ότι κάποιος δεν με ήθελε, δεν πειράζει. Με την παραγωγή έχω καλή σχέση. Το συζήτησα μαζί του και γι’ αυτό δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό», είπε η Ραμόνα Βλαντή στην εκπομπή «The 2Night Show».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε σε ποιον αναφέρεται, εκείνη δεν θέλησε να πει. Π παρουσιαστής ανέφερε πως έχει ακούσει το όνομα του Στέλιου Κουδουνάρη.

Η Ραμόνα δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε τη φήμη. Δεν έκρυψε ωστόσο την πικρία της που δεν συμμετείχε στο My Style Rocks.

Ραμόνα Βλαντή: Η μία και μοναδική φορά που έκατσε σε θέση κριτή

Τον Σεπτέμβριο, στο ξεκίνημα του My Style Rocks 2, η Ραμόνα Βλαντή κάθισε για πρώτη και τελευταία φορά σε θέση κριτή.

Υπενθυμίζεται ότι στις κόντρες της με την κριτική επιτροπή στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι μόδας η Ραμόνα Βλαντή έλεγε, πεπεισμένη για τις γνώσεις της και τις ικανότητες της γύρω από τη μόδα, πως της ανήκει μια θέση ανάμεσα στους κριτές.

Δείτε τη Ραμόνα στις θέσεις των κριτών:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments