Πολιτική

Πρωτόκολλο ένταξης πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ: Η συζήτηση στη Βουλή

Πρωτόκολλο ένταξης πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ: Η συζήτηση στη Βουλή
Πρωτόκολλο ένταξης πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ: Στην Ολομέλεια μεταφέρεται σήμερα η συζήτηση για την κύρωσή του. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία.

Πρωτόκολλο ένταξης πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ: Ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (8/2/19) η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Πρωτόκολλο ένταξης πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ: Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.

Την Πέμπτη με θετική εισήγηση, από την πλειοψηφία της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, πήρε το δρόμο για την Ολομέλεια το σχέδιο νόμου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

Η συνεδρίαση της Επιτροπής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και με βάση τη συζήτηση και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής, το σχέδιο νόμου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Πρωτόκολλο ένταξης πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ: Δείτε LIVE εικόνα από τη Βουλή

Αιτήσεις αντισυνταγματικότητας από ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή

Δύο αιτήσεις αντισυνταγματικότητας αναμένεται να κατατεθούν και να συζητηθούν σε λίγο στην Ολομέλεια σχετικά με τον τρόπο κύρωσης του Πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων.

Τη μια θα καταθέσει η Χρυσή Αυγή και την άλλη οι ΑΝΕΛ.

Θα υποστηρίξουν ότι η Κύωρης θα πρέπει να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών και όχι με την απλή πλειοψηφία καθώς ουσιαστικά εκχωρεί εθνική κυριαρχία.

Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής: Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Καμμένος με διαγραφή ή παραίτηση Παπαχριστόπουλου

Η Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έκανε δεκτή τη γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για τους όρους υπό τους οποίους σχηματίζεται μια Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Όταν λοιπόν ο Πάνος Καμμένος διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, οι ΑΝΕΛ θα πάψουν να αποτελούν Κ.Ο..

Καμμένος: Θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο αφού μιλήσω στη Βουλή

Την απόφασή του να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο αφού πρώτα όμως μιλήσει στην Βουλή, ανακοίνωσε το πρωί ο Πάνος Καμμένος.

Κι αυτό όπως εξηγεί για να μπορέσει να μιλήσει πρώτα ως αρχηγός της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αφού διαγράφοντας τον κ. Παπαχριστόπουλο αναπόφευκτα διαλύει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

«Την διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….

Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα», έγραψε στο Twitter του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments