Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/2/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/2/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/2/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Τον τελευταίο καιρό η δουλειά σας μπορεί να απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο και ενέργεια από ό, τι συνήθως.

Ενημερώστε τον/την αγαπημένο/η σας ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ώρες, αλλά υπόσχεστε να επανορθώσετε με μερικές καυτές νύχτες!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εάν τον τελευταίο καιρό μαλώνετε πολύ με τον/τη σύντροφό σας, σήμερα προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την δική τους οπτική γωνία. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η άποψή τους είναι απολύτως λογική! Μη φοβηθείτε να τους πείτε ότι μπορεί να είχαν δίκιο τελικά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα προκύπτουν μπερδεμένες καταστάσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι η επικοινωνία με τον/την αγαπημένο/η σας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Να έχετε υπομονή και θα περάσουν όλα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο τα σύννεφα θα έχουν διαλυθεί.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/2/19)

Φωτογραφία: Pixabay

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Εάν αισθάνεστε ότι είστε πηγμένοι στη δουλειά, ενημερώστε τον/την σύντροφό σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν με την υποστήριξή τους.

Ωροσκόπιο Λέων

Κάτι απασχολεί το μυαλό του/της αγαπημένου/ης σας. Αφήστε τους να σας δώσουν όλες τις λεπτομέρειες πριν τους δώσετε οποιαδήποτε συμβουλή. Μπορεί με το να πουν δυνατά αυτό που σκέφτονται, να μπορέσουν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα κάντε κάτι ρομαντικό, πηγαίνοντας πίσω στις πρώτες μέρες της σχέσης σας και αναπαριστώντας το πρώτο σας ραντεβού. Είστε ακόμη στις πρώτες μέρες της σχέσης σας; Δημιουργήστε μια καινούργια, κοινή ανάμνηση που θα μπορέσετε να αναπαραστήσετε στο μέλλον.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Εάν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, μιλήστε. Είναι πιθανό ότι ο/η αγαπημένος/η σας δεν έχει καταλάβει ότι κάτι σας ενοχλεί. Συνεργαστείτε για να βρείτε μια λύση που θα ικανοποιήσει και τους δύο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ενθουσιάστε τον/την αγαπημένο/η σας κάνοντας κάτι καινούργιο για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Μπορεί να εκπλαγούν αλλά θα τους αρέσει. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ίσως θα πρέπει να αναλαμβάνετε συχνότερα πρωτοβουλίες!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σας αρέσει να βγαίνετε ακριβά ραντεβού αλλά αυτό έχει αρχίσει να έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Αναζητήστε μερικούς τρόπους διασκέδασης χαμηλού προϋπολογισμού και αφήστε τα ακριβά ραντεβού για ξεχωριστές περιστάσεις.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/2/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τα σχέδια που έχετε κάνει για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας εξελίσσονται ακόμη καλύτερα από ό, τι ελπίζατε! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Μπορεί σύντομα να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας ξεφουρνίσει κάτι περίεργο, μην αρχίζετε να χάνετε το χρόνο σας ψάχνοντας για κρυφά νοήματα. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για σημάδια ενός δημιουργικού μυαλού σε λειτουργία παρά για ένα υποσυνείδητο μήνυμα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα τίποτα δεν πρόκειται να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Παραγγείλετε φαγητό απ’ έξω, ώστε να αυξήσετε το χρόνο που έχετε για να χαλαρώσετε αγκαλιασμένοι στον καναπέ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments