Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Απίθανο τι έκανε μετά την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ

Πάνος Καμμένος: Απίθανο τι έκανε μετά την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ
Η κίνηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος μετά την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο μετά την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter η «Ομάδα Αλήθειας».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το βίντεο τραβήχτηκε λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Τα sms σε Νικολόπουλο

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ απάντησε στον Νίκο Νικολόπουλο για τις κατηγορίες εις βάρος του σχετικά με εκβιασμό και απειλές.

Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα sms που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Mε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ έκαναν γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος θα δώσει στη δημοσιότητα τα sms με τα οποία ο Νίκος Νικολόπουλος ισχυρίζεται ότι τον εκβίασε.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού.

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε σε συνομιλητές του ότι μίλησε με τον κ. Νικολόπουλο, στον οποίο είπε ότι θα αποκαλύψει στη Βουλή ότι στα site που έχει ο βουλευτής Αχαΐας παίρνει κρατική διαφήμιση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση στην ΓΑΔΑ εναντίον του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι δέχεται απειλές από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ μέσω sms. Ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ανεξάρτητο βουλευτή, λέγοντας πως δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλο.

«Το μόνο που έκανα ήταν ότι τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα αποκαλύψω στη Βουλή πως στα site που έχει παίρνει κονδύλια από κρατική διαφήμιση» είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments