Lifestyle

Grammys 2019: Η Τέιλορ Σουίφτ δεν θα είναι στην τελετή

Grammys 2019: Η Τέιλορ Σουίφτ δεν θα είναι στην τελετή
Grammys 2019: Ούτε η Αριάνα Γκράντε θα δώσει το "παρών".

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν θα είναι στα Grammys 2019, σύμφωνα με το Variety. Η 61η τελετή απονομής των βραβείων Grammys, πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Staples Center του Λος Άντζελες, με οικοδέσποινα την Αλίσια Κις. Στην αρχή, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Τέιλορ Σουίφτ (η οποία έχει κερδίσει δέκα βραβεία) να επιλέγει τα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA, τα οποία απονέμονται την ίδια ημέρα, αλλά στο Λονδίνο, προκειμένου να παραστεί στην τελετή με τον σύντροφο της Τζο Άλγουιν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This trailer courtesy of Cats the film. Cat hair on my jacket courtesy of actual cats, Meredith and Olivia.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

Ο σύζυγός της είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite» -που είναι επικεφαλής της «κούρσας» με 12 υποψηφιότητες. Όμως, σύμφωνα με το US Weekly, η πραγματική αιτία είναι οι κινηματογραφικές υποχρεώσεις της και τα γυρίσματα για την ταινία «Cats». Αξίζει  να σημειωθεί πως ενώ έχει κερδίσει 10 Grammys απουσιάζει φέτος από τις βασικές κατηγορίες των υποψηφιοτήτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hold on to the memories, they will hold on to you. 💥💥💥💥💥💥 📷: @junsatophoto // @gettyentertainment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

Έτσι αρκετοί συνέδεσαν το γεγονός αυτό με την απουσία της. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι φαν της, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

Grammys 2019: Θα απουσιάζει και η Αριάνα Γκράντε

Και η Αριάνα Γκράντε θα απουσιάζει από την τελετή, αλλά για συγκεκριμένο λόγο. Μάλιστα επρόκειτο να τραγουδήσει. Μάλιστα  είναι υποψήφια για βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας σε Ποπ Τραγούδι για το «God Is a Woman» και Καλύτερου Ποπ Άλμπουμ για το «Sweetener» από το 2018.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

sheesh @tbhits

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Σύμφωνα με το Variety, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε διαφωνία με τους παραγωγούς της τελετής για το ποια τραγούδια επρόκειτο να ερμηνεύσει live στη σκηνή. Πηγές αναφέρουν ότι η Γκράντε προσβλήθηκε μετά την άρνηση των παραγωγών να τραγουδήσει το πρόσφατο και επιτυχημένο σίνγκλ, «7 Rings».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety,  τέτοιου είδους προϋποθέσεις δεν έχουν επιβληθεί σε άλλους καλλιτέχνες της τελετής. Ωστόσο, κανένας από τους συντελεστές των Grammys δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε σχόλια, σχετικά με το γεγονός. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στην περσινή τελετή, όταν οι παραγωγοί απόρριψαν το αίτημα της Lorde να ερμηνεύσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι από το άλμπουμ της, «Melodrama» και αντί αυτού της προσέφεραν μια θέση κατά τη διάρκεια του αφιερώματος της τελετής στον Τομ Πέτι. Η Lorde αρνήθηκε.

*Φωτογραφίες instagram 

*Με πληροφορίες από Cosmopolitan

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments