Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Κυριακή (10/2/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Κυριακή (10/2/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Κυριακή (10/2/19).

Ζώδια Κριός

Σήμερα προσέξτε μην απογοητευτείτε από τους άλλους, επειδή το συνηθισμένο σας χιούμορ δεν θα μπορέσει να αποσυμφορήσει μια τεταμένη κατάσταση.

Αφήστε τους ανθρώπους να μιλήσουν χωρίς να απαντήσετε με κάποιο αστείο ή να δώσετε μια γρήγορη λύση. Μερικές φορές η σιωπή κάνει θαύματα.

Ζώδια Ταύρος

Δεν υπάρχει λόγος να πάτε μόνοι σε μια εκδήλωση σήμερα μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού – καλέστε έναν καλό φίλο για να σας κάνει παρέα. Θα εκτιμήσουν την πρόσκληση περισσότερο από όσο νομίζετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα οι παρεξηγήσεις μπορεί να κυριαρχήσουν στη μέρα σας, οπότε ακούστε προσεκτικά όταν σας μιλάνε οι άλλοι. Το να δώσετε τη δέουσα προσοχή είναι το μυστικό εάν θέλετε να αποφύγετε να καταλάβετε λάθος τι συμβαίνει.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα βοηθήστε τους άλλους να επιτύχουν ένα σημαντικό στόχο. Προσφέρετε την εμπειρία σας χωρίς να απαιτείτε τίποτα σε αντάλλαγμα. Η προθυμία σας να προσφέρετε βοήθεια θα είναι μια ανακούφιση για όσους αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένοι και υποτιμημένοι.

Ζώδια Λέων

Οι δημιουργικές ιδέες σας μπορούν να σας οδηγήσουν στη σωστή λύση, αρκεί να κρατήσετε τα πνεύματα αντιλογίας σε απόσταση. Όλοι οι οραματιστές έχουν αντιμετωπίσει άτομα που πάνε να τους προσγειώσουν λέγοντας τους τις πιθανότητες αποτυχίας. Αγνοήστε τους επικριτικούς ανθρώπους και ακολουθήστε την καρδιά σας.

Ζώδια Παρθένος

Δεν θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά σήμερα, οπότε μην ασχοληθείτε με τη λίστα των υποχρεώσεών σας. Επικεντρωθείτε σε καθήκοντα που δεν χρειάζεται να γίνουν άμεσα. Ακόμη καλύτερα, πάρτε ρεπό για όλη την ημέρα!

Ζώδια Ζυγός

Μην εκνευριστείτε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε προγραμματίσει. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα. Όταν αφήνετε τον εαυτό σας να απογοητεύεται κάθε φορά που προκύπτει μια έκπληξη, δεν είστε και πολύ διασκεδαστικοί στην παρέα. Αντιμετωπίστε τη ζωή με ηρεμία.

Ζώδια Σκορπιός

Τα όνειρά σας σας δίνουν μια καλή ένδειξη για το πώς αισθάνεστε πραγματικά για κάποιον/α. Ένας έρωτας για τον/τη συνάδερφο στο γραφείο ή τον/την γείτονα/γειτόνισσα μπορεί να αποτελέσει αφορμή για μια πονηρή φαντασίωση. Αφήστε το υποσυνείδητό σας να το διασκεδάσει.

Ζώδια Τοξότης

Συνεχώς χάνετε πράγματα. Όμως, άλλο πράγμα είναι να ξεχνάτε διαρκώς που βάλατε τα κλειδιά σας και άλλο να παραιτηθείτε από το ποιοι πραγματικά είστε προκειμένου να κάνετε κάποιον/α άλλο/η ευτυχισμένο/η. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας σε κάθε σχέση.

Ζώδια Αιγόκερως

Όταν αισθάνεστε ότι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε μια κατάσταση, ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να ζητήσετε βοήθεια από μερικούς καινούργιους φίλους. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Ευχαριστείτε τους με ένα δείπνο στο σπίτι σας ή με μια άλλη κίνηση για τη βοήθειά τους.

Ζώδια Υδροχόος

Ενώ είναι εύκολο να θυμώνετε με ανθρώπους που δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν να πιέζουν τα κουμπιά σας, το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να τους συμπονέσετε. Σήμερα όλοι μπορεί να ψάχνουν πώς να σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Μην τους αφήσετε να ελέγχουν τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, που είναι γεμάτη ενέργεια, προσφέροντας τη βοήθεια σας σε κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι. Να είστε ειλικρινείς ώστε να μην θεωρήσουν ότι τους την πέφτετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments