Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Έρχονται αλλαγές για τους “ερυθρόλευκους”

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Έρχονται αλλαγές για τους “ερυθρόλευκους”
Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και κοιτάει μπροστά.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και κοιτάει μπροστά και στο προσεχές ματς με τον Ντιναμό για το Europa League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει την Πέμπτη (14/02) ένα σημαντικό ματς, κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ματς στο οποίο ο Θρύλος θα αγωνιστεί όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για σκορ το οποίο θα του δώσει πολλές πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το τρίτο του ματς σε μόλις οκτώ μέρες, κάτι που έχει φέρει κούραση και στους παίκτες.

Για αυτό το λόγo, υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα, όπως αναφέρει το gavros.gr.

Με τους Μαντί Καμαρά, Ζιλ Ντίας και Αχμέντ Χασάν να είναι αυτοί με τις περισσότερες πιθανότητες. Και επειδή δεν έχουν τόση κούραση, αλλά και για να ξεκουράσουν και τους υπόλοιπους που έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα ματς μέχρι τώρα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Κάτι που δίνει την δυνατότητα και στον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει και ένα μίνι ροτέισον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments