Μedia

Netflix: Αυτή είναι η νέα σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές (vid)

Netflix: Αυτή είναι η νέα σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές (vid)
Μία από τις πρωτότυπες σειρές του Netflix που θα συζητηθεί.

Άλλη μία σειρά του Netflix έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σειρά αυτή βασίζεται πάνω στην αναγέννηση του ήρωα, του οποίου η ζωή μοιάζει με μία “κασέτα” που έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο και πρέπει να βρει τον τρόπο να διορθώσει την κατάσταση αυτή και να προχωρήσει.

Ο λόγος για το “Russian Doll”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Νατάσα Λιόνε, που ενσαρκώνει την Νάντια.

Η Νάντια είναι μια κοπέλα που τη νύχτα των 36ων γενεθλίων της πεθαίνει σε ένα τραγικό ατύχημα κυνηγώντας τη γάτα της, κι έπειτα προχωρά ξυπνώντας ξανά και κανά στο ίδιο μπάνιο, του ίδιου πάρτυ, στο ίδιο χιπ νεοϋορκέζικο διαμέρισμα, ενώ παίζει το ίδιο κομμάτι.

Γιατί της συμβαίνει αυτό, και τι πρέπει να κάνει για να ξεφύγει από αυτό τον εφιάλτη;

Η Νάντια έχει περάσει πολλά και τώρα, στα 36, είναι σε μια φάση όπου αναρωτιέται γιατί είναι ακόμα εκεί, γιατί κυνηγάει μέρα τη μέρα, ψάχνοντας την χαρά στο κάθε βράδυ.

Η σειρά αυτή διαθέτει έντονα τα στοιχεία του δράματος, αλλά και της αγωνίας.

Netflix: Δείτε το τρέιλερ του “Russian Doll”

Netflix: Αυτή είναι η αγαπημένη σειρά που κόβει μετά από 3 χρόνια

Στο Netflix μπορεί κανείς να δει αγαπημένες σειρές.

Μάλιστα οι περισσότερες από αυτές τις σειρές έχουν μεγάλη τηλεθέαση και έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια για όλους.

Ωστόσο μια από τις αγαπημένες σειρές θα σταματήσει να προβάλλεται μετά από τρεις κύκλους.

Ο λόγος για τη σειρά «Travelers», η οποία δεν θα ανανεωθεί για 4η σεζόν.

Αυτό γνωστοποίησε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Eric McCormack, ο οποίος αποκάλυψε τις εξελίξεις, μέσω social media.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο βίντεο ότι «Πολλοί από εσάς ρωτάτε αν υπάρχει η πιθανότητα για τέταρτη σεζόν, αλλά επίσης πολλοί λέτε ‘‘Κοίτα, αν αυτό είναι το τέλος, τότε είναι ένα κινητήριο και εκπληκτικό και βαθύ τέλος”. Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον, αλλά το ‘Travelers Program 1’, όπως το λέμε, έχει ολοκληρωθεί. Σας στέλνω πολλή αγάπη από το 3468 στον 21ο».

Δημιουργός της σειράς, είναι ο Brad Wright και πρωταγωνιστής ο McCormack.

Το «Travelers», τοποθετείται χρονικά εκατοντάδες χρόνια μετά από το σήμερα, στην οποία οι τελευταίοι άνθρωποι που επέζησαν, ανακαλύπτουν τα μέσα με τα οποία μπορεί κανείς συνειδητά να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, απευθείας στους ανθρώπους του 21ου αιώνα.

Οι 2 πρώτες σεζόν της sci-fi σειράς, προβλήθηκαν στο Showcase στον Καναδά, πριν προβληθούν στο Netflix. Μάλιστα, η 3η σεζόν, προβλήθηκε αποκλειστικά στην streaming πλατφόρμα. H σειρά ήταν από τις πιο επιτυχημένες του Showcase και η πρώτη σεζόν προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Τον Μάιο, το Netflix απέκτησε την σειρά.

Τι βλέπουν οι Έλληνες στο Netflix

Το 21% των συνδρομητών του Netflix στην Ελλάδα ψηφίζει το «La Casa de Papel» ως αγαπημένη σειρά, σύμφωνα με τα στοιχεία της ierax analytix. Δεύτερο έρχεται με μεγάλη διαφορά το αμερικανικό «Stranger Things» με 6.6% και τρίτο το βρετανικό «Peaky Blinders» με 6.4%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έρευνα αναφέρθηκαν πάνω από 25 τίτλοι σειρών ως αγαπημένες! Οι σειρές κερδίζουν επίσης τις ταινίες κατά κράτος, καθώς μόνο το 5% των συνδρομητών δήλωσε ότι παρακολουθεί κυρίως ταινίες. Πάντως το «Black Mirror: Bandersnatch» που έγινε διαθέσιμο στις 28 του περασμένου Δεκέμβρη το είδε ήδη το 46% του ελληνικού κοινού.

Η τηλεόραση είναι το πιο δημοφιλές μέσο με 64% και ακολουθεί το κινητό με 55% (ας είναι καλά η δυνατότητα για downloads…), το laptop με 39%, το desktop με 25% και το tablet με 14%. Όσο για το πόσο συχνά βλέπουμε Netflix, το 53% των χρηστών δήλωσε ότι παρακολουθεί καθημερινά, και το 29% 3 με 5 φορές την εβδομάδα.

Οι περισσότεροι χρήστες (59%) επιλέγουν το τι θα δουν μετά από προτάσεις φίλων ή συγγενών και το 56% ενημερώνεται από τις προτάσεις που κάνει ο αλγόριθμος του Netflix.

Σε γενικές απόψεις/γνώμες για το Netflix, οι περισσότεροι συνδρομητές θα ήθελαν να προστεθούν περισσότερες ταινίες, πιστεύουν ότι οι παραγωγές του Netflix δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες των μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ, και θεωρούν πως οι πλατφόρμες streaming είναι το μέλλον της τηλεόρασης.

Τέλος, όσον αφορά το πόσο συχνά κατεβάζουν παράνομα ταινίες ή σειρές, μόνο 12% δήλωσε πως το κάνει πολύ συχνά.

Το 45% καταφεύγει σε αυτή τη λύση μόνο αν θέλει να δει κάτι συγκεκριμένο που δεν υπάρχει στο Netflix (όπως το «Game of Thrones»), το 26% σπάνια και το 16% ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments