Μedia

Viral: Στον ΑΝΤ1 έβγαλαν δηλώσεις από τους “Λάνθιμος Χούλιγκανς” βγάζοντας ρεπορτάζ… τρόμου (vid)

Viral: Στον ΑΝΤ1 έβγαλαν δηλώσεις από τους “Λάνθιμος Χούλιγκανς” βγάζοντας ρεπορτάζ… τρόμου (vid)
Κι όμως! Οι "Λάνθιμος Χούλιγκανς" έπαιξαν σαν σοβαρότατη είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Και έκανα και δηλώσεις! Το video έγινε viral και κάνει τον γύρο της Ελλάδας.

Πριν από λίγες μέρες ήταν οι “Τσιτσιπάς Χούλιγκανς”. Μια σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook για να… διασκεδάζει τον κόσμο με τις ατάκες που γράφονταν, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Τσιτσιπά στο Australian Open. Τώρα είναι οι “Λάνθιμος Χούλιγκανς”.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να διαχειρίζονται οι ίδιοι άνθρωποι τις δύο σελίδες. Δύο σελίδες που διασκεδάζουν και μας κάνουν να γελάμε.

Κι όμως, κάποιο πήραν την σελίδα – τρολ στα σοβαρά. Στα πολύ σοβαρά. Ο ΑΝΤ1 όχι μόνο το έπαιξε σαν είδηση, αλλά μίλησε και με έναν απ’ αυτούς. Και παρουσίασε ένα ρεπορτάζ… τρόμου. Πως οι… χούλιγκανς του Λάνθιμου είναι έτοιμοι να πάνε στα βραβεία Όσκαρς και να κάνουν ντου!

Είναι έτοιμοι να φτιάξουν πανό, έχουν βγάλει νέα συνθήματα, θα σαρώσει ο Λάνθιμος με αυτούς εκεί και άλλα τέτοια. Μάλιστα, ο άνθρωπος ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δε δίστασε να αναφερθεί ακόμα και σε… μεξικάνικη μαφία στα Όσκαρς. Κι όμως, η είδηση έπαιξε στα πολύ σοβαρά.

Όσες φορές και αν το δεις, δεν μπορείς να το χορτάσεις.

Μάλιστα, η ίδια σελίδα ανέβασε το θέμα στο facebook, συνεχίζοντας το… τρολάρισμα. Με τίτλο “LA ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ”, ανέφεραν.

“Μπουκάραμε στα κανάλια και τα κάναμε ώπα. Τα μηχανάκια ετοιμάζονται για ΕΛ ΕΙ κι εμείς εκεί θα είμαστε. Θα πέσουνε κλακέτες και στα Όσκαρ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments