Πολιτική

Σπυράκη για Μπογδάνο: «Δεν θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας»

Σπυράκη για Μπογδάνο: «Δεν θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας»
"Ξένες συμπεριφορές προς τη ΝΔ", είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σπυράκη αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι εν τέλει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές. Την απόφαση αυτή της ΝΔ ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε, ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα των δημοσιογράφων που επρόκειτο να ριχτούν στη μάχη των εκλογών. Ωστόσο στην Πειραιώς αποφάσισαν να μην τον συμπεριλάβουν τελικά με αφορμή το σχόλιό του σε οπαδό της Χρυσής Αυγής που σχολίασε ανάρτηση του στο twitter για την ΕΡΤ, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ τανκς στο ραδιομέγαρο.

«Ψηφίστε σωστά και το έχουμε», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου.

Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter με το χρήστη, ο οποίος στο προφίλ του είχε τη σβάστικα, ο κ. Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν Χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.

«Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

  • Το tweet:

Διαβάστε Eπίσης

Μπογδάνος: «Ρουκέτες» του Πολάκη εναντίον του

Σπυράκη για Καμμένο: «Όλοι έχουν καταλάβει πως εκβιάζει τον Τσίπρα»

Περισσότερα