Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Φορτούνη

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Φορτούνη
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη και όλοι περιμένουν να δουν την κατάσταση του Φορτούνη.

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έγινε αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, όμως ο τραυματισμός του δεν φαίνεται πως θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου.

Έχει ένα πρήξιμο στον αριστερό αστράγαλο και ουσιαστικά ξεκίνησε ήδη να δίνει τη μάχη του με τον χρόνο για να προλάβει το ματς της Πέμπτης. Με «διπλές» θεραπείες και μπόλικη προσπάθεια ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς που δεδομένα σκέφτεται μπόλικες αλλαγές στην εντεκάδα του σε σχέση με την Τούμπα.

Αντίθετα, εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού θα επιχειρήσει να μπει σταδιακά στις προπονήσεις, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, ο Ζιλ Ντίας, ο Μαντί Καμαρά και ο Αχμέντ Χασάν είναι προ των πυλών του αρχικού σχήματος. Λογικά θέτοντας υποψηφιότητα να αντικαταστήσουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Μπίμπαρς Νάτχο και τον Μιγκέλ Γκερέρο. Δεν αποκλείεται όμως ο Πορτογάλος τεχνικός να θελήσει να αλλάξει ακόμη περισσότερα πρόσωπα.

Και έχοντας κατά νου βεβαίως τη συνθήκη του rotation που είναι απαραίτητη για να βγει το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα. Αλλά και σίγουρα ως ακόλουθο της εμφάνισης της Κυριακής. Της «χειρότερης φετινής» όπως ο ίδιος είπε στη συνέντευξη Τύπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments