Διεθνή

Εμιλιάνο Σάλα: Τα πρώτα αποτελέσματα από τη νεκροψία του

Εμιλιάνο Σάλα: Τα πρώτα αποτελέσματα από τη νεκροψία του
Ο Εμιλιάνο Σάλα "έφυγε" στα 28 του χρόνια.

Tραύματα στο κεφάλι και στο στήθος προκάλεσαν το θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα, που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα στις 21 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Ναντ στο Κάρντιφ με ένα μικρό αεροσκάφος, πάνω από το στενό της Μάγχης.

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας από τον ιατροδικαστή του Ντόρσετ. Η σορός του 28χρονου Αργετινού, ανασύρθηκε στις 4 Φεβρουαρίου από τα συντρίμμια του αεροσκάφους και ταυτοποιήθηκε χάρη στα δακτυλικά αποτυπώματα.

Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το σώμα του πιλότου, Ντέιβιτν Ίμποτσον, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, χάρη στα πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ που έχει συλλέξει η οικογένεια από δωρεές, ανάμεσά τους και αυτή του Κιλιάν Μπαπέ.

Η επίσημη έκθεση των αρχών σχετικά με τα αποτελέσματα της εξεταστικής επιτροπής δεν θα εκδοθεί πριν από 6/12 εβδομάδες, αλλά αναμένεται τις επόμενες ώρες μία πρώτη έκθεση. Ωστόσο, η έρευνα θα διαρκέσει πολύ.

Ο Εμιλιάνο Σάλα βρισκόταν σε αεροσκάφος που τον μετέφερε στις 21 Ιανουαρίου στην Αγγλία και το οποίο δεν έφτασε ποτέ.

Εμιλιάνο Σάλα: Ποιος ήταν ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής

Το πλήρες όνομά του είναι Emiliano Raúl Sala Taffarel. Γεννήθηκε στις 31/10/1990 στο Santa Fe Province της Αργεντινής.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε από την ομάδα της Cardiff. Η Nantes ήταν η μέχρι πρότινος ομάδα του και θα έβαζε στο ταμείο της το ποσό των 16 εκατομμυρίων λιρών για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Λατίνου φορ.

Ο Sala ήταν κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Γαλλία και στους Γιρονδίνους του Bordeaux. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Orléans, Niort, Caen, ενώ επέστρεψε στην Bordeaux έναντι 1,5 εκατομμυρίου €. Με το ίδιο ποσό η Nantes τον έκανε δικό της τον Ιούλιο του 2015.

Οι επιδόσεις του με τα «καναρίνια» ανάγκαζαν την Cardiff να βγάλει από το ταμείο της 16.000.000 λίρες. Συγκεκριμένα στη Ligue 1 του Γαλλικού πρωταθλήματος είχε 19 συμμετοχές με 12 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο δυο συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ. Συνολικά μέτρησε 21 συμμετοχές με 13 γκολ, 2 ασίστ, αγωνιζόμενος 1.466 λεπτά.

Ο Αργεντινός ταξίδευε προς την πόλη της Ουαλίας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει την καριέρα του στην Premier League.

*φωτογραφίες Instagram

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments