Αθλητισμός

Γιώργος Κατσικάς: Ανακοινώθηκε από την Ντιναμό Μπρεστ

Γιώργος Κατσικάς: Ανακοινώθηκε από την Ντιναμό Μπρεστ
Την φανέλα της Ντιναμό Μπρεστ θα φορά πλέον ο Γιώργος Κατσικάς.

Ο 28χρονος σέντερ μπακ, Γιώργος Κατσικάς, πρώην των Ηρακλή, ΠΑΟΚ, συμφώνησε με την αντίπαλο του Ατρομήτου στα προκριματικά του φετινού Europa League το περασμένο καλοκαίρι, για τα δύο επόμενα χρόνια, αφήνοντας το ρουμανικό πρωτάθλημα και την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Οι Λευκορώσοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Κατσικά, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Κάργα, που συμφώνησε την Τρίτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Μπρεστ:

«Η Ντιναμό Μπρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον αμυντικό Γιώργο Κατσικά. Η συμφωνία είναι για δυο χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση με επιτυχία των ιατρικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και ήδη ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας στην Τουρκία».

Πηγή φωτογραφίας: dynamo-brest.by

Γιώργος Κατσικάς: Τι έκανε μετά τον ΠΑΟΚ

Στις 14 Οκτώβρη 2011, ο Κατσικάς υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον ΠΑΟΚ αφότου αφέθηκε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Στις 4 Ιανουαρίου 2012 έκανε το ντεμπούτο του για τη νέα του ομάδα στην εντός έδρας νίκη (3-1) εναντίον του Λεβαδειακού. Στις 23 Αυγούστου 2012 σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον ΠΑΟΚ ενάντια στη Ραπίντ Βιέννης, ενώ το πρώτο γκολ του πρωταθλήματος ήρθε στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, στη νίκη με 4-1 για τον ΠΑΟΚ. Τον Απρίλιο του 2015 αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος.

Τον Ιούλιο του 2015 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την ολλανδική Τβέντε, με την οποία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον Ιανουάριο του 2017 συμφώνησε με την Έσμπιεργκ, όπου παρέμεινε έξι μήνες, έχοντας 12 συμμετοχές πρωταθλήματος και ένα τέρμα. Το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε για να συνεχίσει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments