Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξεχώρισε τον Λώλο ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Ξεχώρισε τον Λώλο ο Νταμπίζας
Ο Παναθηναϊκός... χτενίζει την αγορά για νέα ταλέντα και ένα τέτοιο ξεχώρισε ο Νίκος Νταμπίζας στο ματς της Εθνικής Νέων.

Τον νεαρό επιθετικό της Πλίμουθ, Κλάιντι Λώλο φέρεται να ξεχώρισε ο Νίκος Νταμπίζας στο φιλικό της Εθνικής Νέων με τη Ρουμανία.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού βρέθηκε την Τρίτη στην Καισαριανή, όπου παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ρουμανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-0, χάριν στα τέρματα των Λώλου (32′) και Μπότου (44′).

Ο πρώτος μάλιστα φέρεται να “γυάλισε” στον Νίκο Νταμπίζα, σύμφωνα με το “Sportime”. O 18χρονος επιθετικός με αλβανικές ρίζες, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (σε πολύ μικρή ηλικία), ενώ εδώ κι αρκετά χρόνια -από τα 12 του- αγωνίζεται στην Πλίμουθ.

Κλάιντι Λώλος: Φίλαθλος της Μίλαν, ίνδαλματά του ο Ρονάλντο και ο Ζλάταν

Ο Λώλος γεννήθηκε το 2000 στο Χολαργό και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ολυμπιακό. Πριν από λίγες μέρες παραχώρησε συνέντευξη στη σελίδα Plymouthherald. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως βρέθηκε στην Αγγλία, ενώ μίλησε και για την ομάδα που υποστηρίζει.

-Πώς καταλήξατε στην Αγγλία;

«Ήμουν περίπου 12 ετών και η οικογένειά μου θεώρησε ότι θα έβρισκε καλύτερη προοπτική στην Αγγλία. Είχα ήδη μάθει κάποια αγγλικά όταν ήμουν στην Ελλάδα κι ανέπτυξα τη γλώσσα όταν ήρθα εδώ. Δοκιμάστηκα σε διάφορες ομάδες του βόρειου Λονδίνου ώσπου υπέγραψα στην Πλίμουθ» .

-Ποια ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξες;

«Ήταν ο Ολυμπιακός στην ομάδα κάτω των 9 ετών αλλά πριν είχα παίξει και σε μια τοπική ομάδα που ήταν περίπου πέντε λεπτά μακριά»

-Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες, στην Ελλάδα δεν είναι;

«Ναι, θα το έλεγα. Ένα μεγάλο κλαμπ»

-Πόσο καιρό έπαιξες στον Ολυμπιακό;

«Μέχρι τα 11 περίπου, γιατί εκείνο το καλοκαίρι ήρθαμε στην Αγγλία. Στην αρχή αγωνιζόμουν στα άκρα της επίθεσης. Μετά με έβαλαν σέντερ φορ επειδή σημείωνα γκολ. Όταν ήρθα εδώ (στην Αγγλία) δοκιμάστηκα στην Μπρέντφορντ για περίπου έξι μήνες. Αυτοί προσπάθησαν να με κάνουν… σέντερ μπακ…»

-Ποια ομάδα υποστηρίζεις;

Τη Μίλαν γιατί και ο μπαμπάς μου ήταν οπαδός της και έτσι σκέφτηκα ότι θα ήθελα επίσης. Είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Έχω πάει στο San Siro δύο φορές. Την παρακολούθησαν εναντίον της Ίντερ στο τοπικό ντέρμπι».

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ποδοσφαιριστής και γιατί;

“Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Θα έλεγα, είτε ο βραζιλιάνος Ρονάλντο ή ο Ιμπραΐμοβιτς. Μπορούσαν να σκοράρουν από οποιαδήποτε γωνία. Τους παρακολουθώ στο YouTube και προσπαθώ να κάνω ό,τι και αυτοί στο γήπεδο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments