Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αποθέωση για Νίνο στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αποθέωση για Νίνο στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο γνωστός τραγουδιστής πήγε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επεισοδιακός ήταν ο ημιτελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ.

Οι πράσινοι πήραν το ματς στα χαρτιά μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για την διαιτησία.

Ωστόσο στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο τραγουδιστής, Νίνο Ξυπολητάς, ο ερμηνευτής του “Είμαι ένας άλλος”.

Λίγο μετά το φινάλε των 12,5 λεπτών, τα οποία περίμεναν άπαντες ώστε να επιστρέψει στο παρκέ η αποστολή του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στον τελικό του θεσμού.

Μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ακούστηκε το «Είμαι ένας άλλος» του Νίνο. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την αναμέτρηση, φορώντας μπουφάν με την ελληνική σημαία, με τον κόσμο των «πράσινων» να τον αποθεώνει.

Άφησε κόκκινο εσώρουχο στον πάγκο των “ερυθρολεύκων” ο Γιαννακόπουλος

Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε: «Ολα αυτά είναι μεθοδευμένα. Εχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λένε πως φταίνε οι διαιτητές.

Δείτε τις εικόνες:

Η οικογένεια Αγγελόπουλων θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία να τα ρίξουν σε εμάς και στους διαιτητές. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και άφησε ένα… κόκκινο γυναικείο εσώρουχο.

Τι έγινε:

Ο Ολυμπιακός δεν βγήκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς διαμαρτύρεται για την διαιτησία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ με την ΚΑΕ να βγάζει ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments