Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αποκαλυπτική η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δραστών

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αποκαλυπτική η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δραστών
Με ποιους επικοινώνησαν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μετά το στυγερό έγκλημα.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Εκπλήξεις έκρυβε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 21χρονη φοιτήτριας.

Η πρώτη έκπληξη έρχεται από τις εξερχόμενες κλήσεις του 21χρονου Ροδίτη. Αναλυτικότερα, λίγες ώρες μετά το στυγερό έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους, στέλνει μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, σύμφωνα με το Star.

Στις 10:11 το πρωί μιλούν στο τηλέφωνο. Μετά, δεν είχαν ξανά άλλη επικοινωνία. Προφανώς ο 21χρονος ήθελε να μάθει τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα.

Από την άλλη ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου και φαίνεται ότι συνομιλούν στις 8:12 το πρωί, στις 8:45 ,11:07 και 13:12.

Αμφότεροι, μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συμπεριφέρονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Και οι δύο, μετά το έγκλημα, συμπεριφέρονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πριν και μετά το έγκλημα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία.

Η άρση των social media θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger. Επίσης, κανένας από τους δύο δεν είχε καμία τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελένη Τοπαλούδη.

Να σημειώσουμε, ότι η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε την Τρίτη (12/2/19) να εξεταστούν και οι δύο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο, ο οποίος και θα ερευνήσει και αν έπαιρναν ουσίες.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο του Star:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η τελευταία συνομιλία της 21χρονης πριν το μοιραίο βράδυ

Μετά τις εικόνες από το σπίτι της φρίκης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη, το φως της δημοσιότητας είδε η τελευταία συνομιλία που φέρεται να είχε μέσω Messenger.

Σ’ αυτή, η 21χρονη μιλά με τον κολλητό της τη νύχτα της δολοφονίας της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της 21χρονης φοιτήτριας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι τις τελευταίες μέρες η Ελένη του φαινόταν αγχωμένη.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ξημερώματα Τρίτης είχε πάει από το σπίτι της και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και του φαινόταν πολύ κουρασμένη.

Όπως αποκάλυψε, το τελευταίο διάστημα η 21χρονη δεν είχε σταθερή σχέση. Το βράδυ της δολοφονίας της είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και με μηνύματα μέσω Messenger. Σε αυτά τα μηνύματα, που πρόβαλε και η εκπομπή, οι δυο τους σχεδίαζαν να συναντηθούν.

Όπως αναφέρει το Star, η Ελένη Τοπαλούδη θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη. Η 21χρονη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο Messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments