Ελλάδα

Έγκλημα στον Πειραιά: Βρέθηκε κατακρεουργημένος στο μπαλκόνι

Έγκλημα στον Πειραιά: Βρέθηκε κατακρεουργημένος στο μπαλκόνι
Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στον Πειραιά με θύμα ένα ηλικιωμένο.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στην καρδιά του Πειραιά, στην οδό Σαχτούρη, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στις 6:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα koinoniki.gr, στο διαμέρισμα εντοπίστηκε κατακρεουργημένος με πολλά μαχαιρώματα ένας 79χρονος. Οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την Άμεσο Δράση.

Οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά  βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ένας άνθρωπος κείτονταν νεκρός στο πάτωμα, σε μια λίμνη αίματος.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια γυναίκα, αλλοδαπή, για την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι την φιλοξενούσε ο 79χρονος και η οποία στο παρελθόν φαίνεται να ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι η γυναίκα περιφερόταν στο χώρο, χωρίς να έχει συναίσθηση της κατάστασης ενώ άπλωνε τα ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για… να στεγνώσουν.

Όπως γράφει πάντα η ίδια πηγή, το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον ηλικιωμένο με κατεβασμένο παντελόνι αλλά και ένα σεντόνι να τον σκεπάζει, ενώ η αλλοδαπή του είχε βάλει και μανταλάκια στο στόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Χιλή ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο στο παρελθόν.

Η σύντροφος του ηλικιωμένου άνδρα ομολόγησε πως εκείνη τον σκότωσε, ύστερα από καυγά το βράδυ της Τρίτης (12/02/19).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments