Ελλάδα

Ομόνοια: Άγριες συμπλοκές στο κέντρο με μαχαιρώματα και τραυματίες

Ομόνοια: Άγριες συμπλοκές στο κέντρο με μαχαιρώματα και τραυματίες
Μαχαιρώματα με τέσσερις τραυματίες στην Ομόνοια.

Δύο άγριες αιματηρές συμπλοκές με τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (13/2/19) στην Ομόνοια.

Αναλυτικότερα, στο πρώτο περιστατικό, που σημειώθηκε στην οδό Σωκράτους, πρωταγωνιστές ήταν μία ομάδα αλλοδαπών. Οι άνδρες αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια έβγαλαν μαχαίρια και τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Λίγο αργότερα, λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό στην πλατεία Κοτζιά, με θύμα και πάλι έναν αλλοδαπό, ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η συμπλοκή οφείλεται σε διαφορές μεταξύ ομάδων αλλοδαπών που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Οι αστυνομικοί προσχώρησαν συνολικά σε εννέα προσαγωγές ατόμων από την ευρύτερη περιοχή της που φαίνεται να έχουν κάποια εμπλοκή στα περιστατικά.

Τα άτομα αυτά ανακρίνονται και όλα δείχνουν ότι στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πόλεμος των αντίπαλων ομάδων που λυμαίνονται την περιοχή.

Προς το παρόν τα αίτια των νέων συμπλοκών δεν έχουν διευκρινιστεί ωστόσο οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

Σημειώνεται ότι ένας άνδρας είχε χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε είχαν τραυματιστεί, στην ίδια περιοχή, στις 31 Ιανουαρίου 2019, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments