Πολιτική

Νίκος Κοτζιάς: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών

Νίκος Κοτζιάς: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς δίνει την δικιά του μάχη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο ΡΙΚ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Εγώ φοράω καπέλα γιατί έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου. Δεν το έχω πει ποτέ μου δημόσια» λέει στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ».

«Περπάταγα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα γιατί να μου συμβεί αυτό, γιατί να μου συμβεί αυτό; Διότι το παιδί μου ήταν επτά χρόνων τότε», συνεχίζει, όπως φαίνεται στο trailer της εκπομπής, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (17/2/19).

Μιλά επίσης για το πως αποποιήθηκε την κληρονομιά των γονιών του. «Αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον πατέρα μου, αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον θείο μου και την περιουσία της μητέρας μου τη χάρισα στη μεγάλη μου αδερφή».

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi


Κοτζιάς για τον Αλέξη Τσίπρα

Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Κοτζιάς σημειώνει πως «είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται τώρα η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Σχετικά με το Κυπριακό, ο Νίκος Κοτζιάς λέει χαρακτηριστικά ότι «δεν πουλάει θετικά, όταν συμβεί κάτι αρνητικό, πουλάει και καταστρέφει» και προσθέτει πως «αν οι πρωθυπουργοί συναντηθούν και αποτύχει, έχει τελειώσει το Κυπριακό».

«Δεν αντιλαμβάνονται αυτή την άποψη της υποχωρητικότητας και της δουλικότητας που θέλουν ορισμένοι να έχει η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ή της Κύπρου» υπογραμμίζει.

Δείτε το trailer της συνέντευξης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments