Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με ένεση αγωνίστηκε ο Κώστας Φορτούνης

Ολυμπιακός: Με ένεση αγωνίστηκε ο Κώστας Φορτούνης
Με ένεση αγωνίστηκε κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ο Κώστας Φορτούνης, που αντικαταστάθηκε στο 68'.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν κανονικά το «παρών» στην 11αδα στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αφού έχασε σημαντική ευκαιρία στο πρώτο μέρος, ο αρχηγός των Πειραιωτών αποχώρησε στο 68′, αφήνοντας τη θέση του στον Νάτχο και δείχνοντας να χωλαίνει.

Αυτό οφείλεται στις ενοχλήσεις που αισθανόταν μετά το παιχνίδι της Τούμπας την Κυριακή, εξαιτίας των οποίων χρειάστηκε ένεση, ώστε να παίξει με τη Ντιναμό.

Από αύριο θα μπορούν να εξαχθούν και συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» για την 21η αγωνιστική της Super League (17/02, 19:00).

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: 2 – 2

Ο Ολυμπιακός είχε δύο πρόσωπα στο πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, «πλήρωσε» το κακό του δεύτερο ημίχρονο και αναδείχθηκε ισόπαλος, 2-2, με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη, για τους «32» του Europa League.

Χάρη στο καλό του πρώτο 45λεπτο προηγήθηκε με 2-1 των Ουκρανών (9΄ Χασάν, 40΄ Ντίας), ωστόσο, η ομάδα του Χάτσκεβιτς βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, αρχικά με τον Μπουγιάλσκι στο 27΄ και στο 89΄ με τον Βέρμπιτς.

Πλέον, οι Ουκρανοί έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση, καθώς η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Κίεβο στις 21 Φεβρουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments