Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού “κοιτάζει”

Παναθηναϊκός: Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού “κοιτάζει”
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση να ντύσει στα πράσινα έναν νυν παίκτη των ερυθρόλευκων.

Ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε στην αρχή του πρωταθλήματος με τον ξεκίνημά του, ωστόσο η ομάδα σήμερα μοιάζει να ξεμένει από δυνάμεις. Έτσι, φυσικό είναι οι άνθρωποι του τριφυλλιού να σκέφτονται την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι πλήρης στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Διούδης και οι εμφανίσεις του κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως θα υπάρξει πρόταση για τον Έλληνα γκολκίπερ.

Έτσι, οι “πράσινοι” φαίνεται ήδη να έχουν κάτσει στο τραπέζι και να μελετούν τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο μέλλον.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες σενάρια ακούγονται, ότι εκτός από τον Σιαμπάνη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ασχοληθεί και με τον Γιαννιώτη, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαννιώτης ξεκίνησε βασικός με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο συγκυρίες τον έφεραν αρχικά εκτός ενδεκάδας και εν συνεχεία εκτός ομάδας.

Να αναφέρουμε, πως ο Ανδρέας Γιαννιώτης πρόσφατα μίλησε για το διάστημα που διανύει τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δουλεύει ώστε να παραμείνει σε καλή κατάσταση και το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments