Αθλητισμός

Πανιώνιος: Ο Μπουμάλ επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη (pic)

Πανιώνιος: Ο Μπουμάλ επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη (pic)
Ο Μπουμάλ και Πανιώνιος ξανά μαζί. Η ανάρτηση της ομάδας στο Facebook για την επιστροφή του Καμερουνέζου.

Μετά τον Γιάννη Μανιάτη, ακόμη ένας παλιός γνώριμος των φίλων του Πανιωνίου επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει μέσω facebook την απόκτησή του.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός αγωνίστηκε στον Πανιώνιο για ενάμιση χρόνο, από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2016 (κι ενώ παλιότερα είχε παίξει σε Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και Ηρακλή Ψαχνών), όταν πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Με την κυανέρυθρη φανέλα συμμετείχε σε 46 παιχνίδια πρωταθλήματος και είχε εννέα γκολ και εννέα ασίστ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο 29χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε στην κινεζική Λιαονίνγκ και την ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος, από την οποία έμενε ελεύθερος τον περασμένο μήνα.

Σε ό,τι αφορά τον έτερο… επανακάμψαντα, ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται πλέον κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, αφού έφτασε από την Τουρκία το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του.

Με δεδομένο ότι ο έμπειρος μεσοαμυντικός δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αγωνιστικού ρυθμού (έπαιζε κανονικά ως το Δεκέμβριο στην Αλάνιασπορ), αναμένεται να μπει γρήγορα στα πλάνα του προπονητή του.

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας του Πανιωνίου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments